måndag 24 augusti 2009

Björnhuset kommenteras av allmänheten

Nedan publicerar vi ett inlägg från signaturen "DNV" som urprungligen kom in som en kommentar till inlägget om Björnhusets huvudaktör Henrik Johansson.

"Visst är Henrik driftig, och Jimmy, och Cecilia, och Sven-Arne...... det är ju inte det saken gäller.... förstår du inte det?

Då kanske du skulle söka jobbb som kommunchef när det blir ledigt..... eller vänta lite.... Janne det är väl inte du som skrev 23:39....väl......

Nej, allvarligare än så tycker jag det är när man som 23:39 inte kan fatta det orimliga i att kommunen skall lägga MINST 70 miljoner kronor på att upprusta/bygga om Björnhuset!

Tror du att Björnerud investerar en massa pengar i en ny pannkaksmaskin och sedan låter en massa anställda stå och övervaka maskinen?

Självklart inte! Det kommer inte att skapas på långa vägar så många arbetstillfällen som du tycks tro! Och som sagt, du är inte ensam om att tycka som du gör, du är i gott sällskap (Ulla B, Kenneth C, Anne-Marie J, Irene J, Hugo H)......

Varför gick de 3 företagen inte samman och byggde en ny lokal i egen regi? Fundera på det 23:39! Vad tror du?

Vill du inte känna att du får något bra för dina skattepengar.... eller du kanske också är en av dem som uppbär tvivelaktiga förmåner som vi skattebetalare betalar... du kanske hyr lokaler oerhört förmånligt av kommunen du med?

Ett citat: -"Det är märkligt att det är så svårt för politikerna i Färgelanda att följa lagen"

Detta säger G Rune Berggren, Konkurrenskommissionens ordförande, tidigare statssekreterare, domare vid Hovrätten och generaldirektör vid Riksrevisionsverket.

Det var 10 år sedan han sa på det viset, ärendet ett annat, men rollbesättningen den samma vad det gäller politiker, tjänstemän etc... Jan E var i och för sig inte kommunchef då men VD i Telestugan. Zaid tyckte då att han var så jävla bra att han ordnade så att han fick bli KC.

//Skattebetalare i Färgelanda... (än så länge i alla fall)"

Bloggredaktionen