torsdag 14 april 2011

Kommunstyrelsen stänger dörrarna

Kommunstyrelsen har beslutat stänga sina informationsmöten för allmänheten - "det handlar om arbetsmiljön för våra tjänstemän", säger Ann-Marie Jacobsson (C) (klicka på länken).

Nu har visserligen Jenny Borg slutat som lokalredaktör. Men beslutet att stänga mötena får ändå ses mot bakgrund av att rapporteringen i Bohusläningen under lång tid varit uppviglande och konfrontationsskapande, vilket skapat onödiga motsättningar och försämrat arbetsklimatet.

Vi noterar även att Ulla Börjessons (S) partikamrat "observatör", i ett blogginlägg i Bohusläningen kommenterar beslutet att stänga KS-mötena.

Det är - som vanligt är man tyvärr nödgad att säga - inte mycket sanning i de påståenden, som kommer till uttryck i Bohusläningens S-blogg.

Sedan Bohusläningen började upplåta utrymme åt S-bloggen, har "observatör" och hans kamrater skrivit en mängd blogginlägg av närmast ärekränkande karaktär och ofta rena lögner.

Dagens kommentar är inget undantag, där "observatör" lägger skulden för de stängda ks-mötena på Bloggen. Sanningen är dock den omvända - Bloggen har alltså inte vid något tillfälle kritiserat tjänstemän, för vad de sagt och gjort på informationssammanträdena. Tvärtom har vi vid något tillfälle försvarat tjänstemän, efter att de råkat illa ut genom Jenny Borgs penna.

Det kan heller inte ha undgått läsare med hyfsat gott minne, att det alltsedan valet varit Bohusläningen - med benägen assistans av Ulla Börjesson - som stått för smutskastningen av tjänstemännen.

Den anonyme S-bloggaren "observatör" avslutar sitt inlägg stilenligt med att anklaga Bloggen för feghet, för att vi är - just det - anonyma!

Vi får avslutningsvis tacka för uppmärksamheten, vilken bekräftar att Bloggen behövs som "informatör" och som en nagel i ögat på den korrumperade socialdemokratin och andra skadliga krafter i Färgelanda.

Bloggredaktionen