onsdag 14 april 2010

Hyperinflation i Björnhuset - 18 mkr nu!

SR Väst rapporterar (klicka på länken) att KS nu beslutat ge företagen 18 mkr till! Utan underlag!

Den beklagansvärde (FP) säger att det är "rakt" av KS att fatta beslutet. Bloggen håller med det misslyckade vikarierande kommunalrådet - det är rakt åt skogen!

Centerns tre ledamöter lade ner sina röster eftersom de tyckte beslutsunderlaget var alltför tunt. Lade ner sina röster? Fint ansvarstagande hos Centern.

KD och M gjorde sin plikt och röstade nej. Deras tre röster räckte dock inte till majoritet över mygelpartiernas (S, FP och V) sju röster.

Lyssna på SR Västs inslag (klicka på länken).

Se och hör Bill Östlund (KD), Hugo Hultgren (M) och Den beklagansvärde (FP), när de intervjuas av TV4 Väst (klicka på länken). På TV-bilderna ses också Den beklagansvärdes parhäst Ulla Börjesson (S), till synes nyss hemkommen från påskhelgens övningar på Björnkulla.

SR Väst rapporterar att KS just nu diskuterar att besluta skänka företagen i Björnhuset 18 nya fräscha skattemiljoner. För någon månad sedan kom det fram att företagen var bankrutta och behövde 11 miljoner nya skattekronor för att inte gå i KK. För ett par veckor sedan höjdes budet till 14 mkr i KS. Som vi vet råder full kontroll i Björnhuset och det senaste budet är ännu ett kvitto på att ordningen och redan är total.

Nu har tydligen företagen kommit på att de behöver ha kontor också - och dessutom för fyra mkr! Bloggen beundrar verkligen företagens planering. Mycket seriöst. Och då är det väl lika bra att passa på tänker väl företagen, när en samling korrumperade politiker villigt öppnar skattebetalarnas plånbok. Vid sådana här tillfällen skall man vara artig och inte kalla idioterna för idioter.

Vi avvaktar resultatet av dagens förhandlingar.

Bloggredaktionen