tisdag 17 november 2009

Kf i morgon kl 19.00

Bloggen påminner om kf i morgon kl 19.00 i Färgelanda Allhem. Gå dit och lyssna samt gör er demokratiska röst hörd genom att ställa frågor på Allmänhetens frågestund. Som vanligt är det inte säkert att du får några svar, eller att du får några sanningsenliga svar, men du får kanske ändå en vink om hur du skall rösta i valet nästa år.

Från nyhetsbruset noteras att den beklagansvärde vill hyra in knarkhundar för att nosa upp knarkande skolelever. Va?? frågar vi oss på Bloggen?! För det första måste det ju råda ett ofantligt knarkproblem på Valbo, om man tvingas till så drastiska åtgärder som att kalla in knarkhundar. Varför har i så fall detta förtigits för allmänheten och ingenting gjorts tidigare? Har det förresten retts ut om det är lagligt att sätta in hundar mot skolungdomarna? Och har den beklagansvärde förankrat frågan i ks med övriga partier, eller kör han som vanligt solo? Det är alltid samma visa, när den beklagansvärde slår på sin populistiska trumma och gör sina illa genomtänkta utspel i media - det uppkommer alltid mångfalt fler frågor än svar.

Bloggen noterar också att Ebberöds bank-filialen Färgelanda Golfklubb, fortsätter att skapa nya hål - i resultaträkningen. Trots att klubben säger sig sakna pengar och stå under konkurshot, om den inte får låna 350 000 kronor till av kommunen, så är detta inget som hindrar klubben från att anlita en dyr advokat, för att reda ut klubbens trassliga affärer. Hål i huvet? Tja, det kan man kanske säga - om man är snäll. Man kan även fråga sig hur klubben tänkt sig att betala advokaten, när man enligt egen utsago inte har några pengar? I natura kanske? Spelrätter...

God kväll
Bloggredaktionen