tisdag 4 maj 2010

Ang den negativa Fru Börjesson (S)

I dagens Bohusläningen förnekar Fru Börjesson att hon och hennes partikumpaner demonstrerat mot de 65-70 Färgelandabor, som förra veckan demonstrerade mot Björnhusvansinnet.

S-gänget hade så "viktiga frågor" att avhandla i skydd av det demokratiska mörkret i fullmäktigesalen, att det var tvärt omöjligt för Fru Börjesson och hennes partikumpaner att krypa fram ur sina hålor och gå ut i ljuset för att möta demonstranterna.

Fru Börjesson visade även upp maktarrogansens fulaste tryne, när hon avfärdade demonstranterna med följande oförglömliga sentens: "Vi vet ju att de här människorna är negativa".

Några dagar senare - på 1:a maj - ledde Fru Börjesson en luggsliten skara S-anhängare från Björnhuset till Centrumhuset, där hon och partikumpanerna protesterade vilt, bl.a. mot "högerregeringens orättvisor". Men det är ju inte så konstigt att S-gänget klagar högljutt om allt möjligt. "Vi vet ju att de här människorna är negativa".

Det finns tydligen fler kommuninvånare som är missnöjda med Fru Börjessons katastrofala mygelpolitik. En läsare postade nyss en kommentar, som visar att kommunen rankas som nr 283 av landets 290 kommuner. Vi antar att kommentarer är överflödiga.

God middag!