fredag 9 oktober 2009

Ang Lagföring och Carlsson (fp)

Den beklagansvärde Kenneth Carlsson (fp) fortsätter att blamera sig.

I en artikel i dagens Bohusläningen fortsätter den beklagansvärde att blamera sig med en serie bisarra uttalanden, som skickar kalla kårar längs ryggen. Får han betalt för att göra som han gör, eller är han verkligen så dum och okunnig som han ger sken av, kan man fråga sig? Vi återkommer senare med en utförlig kommentar till Carlssons märkliga uppträdande.

Bloggen finner redan nu skäl att meddela vår inställning till omröstningsresultatet i onsdags när hyresavtalen röstades igenom med siffrorna 7-6. Kommunen har civilrättsligt bindande avtal med företagen, som innebär att företagen är skyldiga att betala 10-tals miljoner högre hyra än vad som beslutades av ks. Att rösta för hyresavtalen innefattar därför ett uppsåt att skada huvudmannen kommunen, som sannolikt konstituerar brott och som i brottsbalken rubriceras som trolöshet mot huvudman. I förevarande fall handlar det p g a beloppens storlek om grov trolöshet.

Bloggen rekommenderar att en polisanmälan rörande trolöshetsbrott upprättas, vari namnges de sju ks-ledamöter, som beslutade anta hyresavtalen. Vi återkommer senare med besked om hur en sådan polisanmälan lämpligen bör utformas. Det är en fördel om fler kommuninvånare förenar sig kring samma anmälan.

Bloggredaktionen