måndag 28 september 2009

Ny Skandal!

Valbohems VD Bengt Sundholm stoppas från att förhandla med företagen i Björnhuset.

Bloggen erfar att den politiska korruptionen i kommunen tagit ett nytt kliv och nu spritt sig till Valbohem, där (fp) och (s) tog upp ett extraärende vid styrelsemötet som hölls efter förra veckans ks-möte och med siffrorna 4-3 röstade för att förhindra Sundholms medverkan i de beslutade omförhandlingarna med företagen i Björnhuset.

Det är så här de krafter arbetar, som säger sig vilja ”samarbeta” med övriga partier. Det gör de genom att sabotera demokratiskt fattade beslut.

Vad är det de politiska myglarna i (fp) och (s) är rädda för, kan man fråga sig? Är det möjligen rädsla för att det genom Sundholms medverkan skall komma fram uppgifter, som visar att kommunchefen Jan Erikssons misskött sitt arbete på ett sådant sätt att han får gå på stående fot?

Man fylls onekligen av avsky mot dessa myglande partier och mot de personer som medverkar i den osmakliga hanteringen. Vi återkommer senare med namnen, och förhoppningsvis också med foton, på de ”demokratiska företrädare” i Valbohem, som myglade bort Sundholm från hyresförhandlingarna.

Bloggredaktionen