torsdag 19 november 2009

Carlsson (fp) - Tokstolle eller värre än så?

Nedan publicerar vi ett utdrag från artisten - och folkpartisten - Alexander Bards inlägg på bloggen "Liberati" (klicka på länken), där den beklagansvärde Kenneth Carlssons (fp) förslag att sätta in knarkhundar mot skolbarnen jämförs med fascism.

På en fråga i kf igår kväll, uppgav den olyckliga Ulla Börjesson (s) att det inte finns något knarkproblem på Valboskolan! Det finns därmed inte något legitimt skäl att ens diskutera en sådan drastisk och kontroversiell åtgärd, som att sätta in knarkhundar mot skolbarnen, än mindre besluta om en sådan åtgärd.

Den beklagansvärde har alltså agerat helt på egen hand, utan politiska beslut. Skälet till den beklagansvärdes agerande tycks istället vara att han vill hjälpa sin partikollega i Trollhättan (Dan Möllengård), som i sin tur försöker hjälpa sin barndomskamrats företag - det som sysslar med knarkhundar - på fötter med hjälp av skattepengar. Och detta skall alltså ske på bekostnad av våra skolbarn och deras integritet.

Är det ett sådant samhälle Kenneth Carlsson vill ha? Vill du som kommuninvånare att Färgelanda skall bli en kommun med fascistisk prägel? Du avgör i nästa val.

"Ny Fp-tokstolle blottar sig i Trollhättan, tyvärr…

Vi vet att det finns enstaka tokstollar i alla politiska partier. Men det gör oss inte mindre trötta och besvikna när Folkpartiet Liberalerna blottar sina egna virrhöns. Nu senast är det Dan Möllengård, gruppledare för Folkpartiet i Trollhättan, som tycker att det är helt OK att skicka in knarkhundar i kommunens skolor.

Ursäkta, men hur kan en sån här kråka komma flygande ur munnen på någon som kallar sig LIBERAL? Är det inte just i våra skolor som vi måste lära människor att ta ansvar för sina handlingar och visa dem att vi LITAR på dem just därför? Det måste bli ett slut på de här galenskaperna från Fp-politiker. Partiet måste få tillbaka den liberala kompassen. Knarkhundar i skolorna får partier med en fascistisk agenda syssla med istället. Fascism hör inte hemma i Folkpartiet Liberalerna!

Skrivet av Alexander Bard"

Bloggredaktionen

Debatt på Bloggen

Vi konstaterar att de planerade veckodebatterna krockar med redovisningarna från kf:s och ks:s sammanträden och att det helt enkelt blir "för mycket".

Vi kommer därför att köra debatterna varannan vecka.

Väl mött nästa torsdag kl 19.00!

Bloggredaktionen