måndag 14 september 2009

Nya mobbningsfall - Carlsson (fp) skämmer ut oss igen!

Den beklagansvärde Kenneth Carlsson (fp) fortsätter att skämma ut kommunen.

Förra gången Carlsson fick oss att rodna handlade det om en intervju i Radio Väst. Den här gången lägger Carlsson sten på börda genom att genera kommuninvånarna i såväl Radio Väst som i TV4. Med tanke på Carlssons beklämmande insats, förstår Bloggen att TV4-reportern i inslaget betonar att Carlsson är vikarierande kommunalråd.

Intervjuerna var föranledda av att flera nya mobbningsfall på Valboskolan anmälts till Skolinspektionen. Vad hade du och jag som invånare och föräldrar förväntat oss av ”vårt kommunalråd"? Jo, lite ledarskap till att börja med, att Carlsson visat vägen och sagt ifrån att det är oacceptabelt att elever mobbas, att kommunen vidtagit omedelbara åtgärder med anledning av de nya fallen samt att kommunen nu på olika sätt intensifierar arbetet med att komma till rätta med de återkommande mobbningsfallen i kommunens skolor etc.

Men vad sade då den beklagansvärde Carlsson? Jo, till Radio Väst sade han att kommunen är duktig på mobbning!!?? och i TV4 började han efter en stunds bluddrande jiddra om ”mänskliga relationer” och att man måste ha förståelse för att människor uppfattar att ”det inte fungerar”, att kommunen måste jobba vidare med ”sin målsättning att det skall fungera”. Lyssnarna får närmast intrycket att Carlsson har förståelse för, att mobbning förekommer i kommunens skolor. Patetiskt var ordet!

Det är svårt att se hur (fp) skall kunna få några röster i nästa val med Carlsson vid rodret, som förutom sin djupa okunskap på många områden även är djupt insyltad i mörkläggningen av Björnhushärvan och annan politisk korruption.


Tv4

Radio väst

Klicka på de gröna länkarna ovan för att lyssna på inslagen.

Bloggredaktionen