söndag 28 mars 2010

Centern nekar KD:s och M:s krav på klarhet och insyn i Björnhuset

Nedan publicerar vi skrivelsen som Centern inte ville skriva på.

I skrivelsen till kommunstyrelsen, daterad den 22/3 2010 och som KD och M står bakom, framställs ansvarsfulla och korrekta krav på granskning och säkerställande av återstående arbeten i Björnhusprojektet, innan det kan bli fråga om att betala ut några ytterligare pengar till företagen i Björnhuset. Detta är basala krav, som varje ansvarsfull politiker utan vidare borde kunna gå med på.

Företrädare för KD och M kunde inte förstå varför Centern vägrade att skriva på skrivelsen. Det gick inte heller för utomstående bedömare att förstå detta, eftersom Centern sagt sig vilja värna om verksamheterna och kommunens anställda samt sagt nej till den ansvarslösa miljonrullningen till Björnhuset.

Men nu vet vi alltså varför Centern vägrade att skriva på - de var fullt upptagna med att sälja ut allt och alla i kommunen. Samtidigt som de utåt sett försökt hålla god min, har alltså en myglande Ann-Marie Jacobsson i lönndom haft en helt annan och hemlig agenda - en agenda som hon i hemlighet fullföljt tillsammans med de korrumperade politikerna Ulla Börjesson (S) och Kenneth Carlsson (FP). Bloggen tror sig också veta vilka privata skäl som Ann-Marie och hennes medmyglare i Centern haft.

Samtidigt kan inte Bloggen säga att vi är helt överraskade. Samma falskhet och totala brist på hederlighet, som Centern nu visar upp i Björnhushärvan, visade man nämligen upp i mobbningsärendet. Utåt sett ville man framställa sig som ett parti som stöttade pojken och dennes familj, men i själva verket arbetade man mot att kommunen skulle erkänna mobbning av pojken.

Bloggredaktionen
(klicka på bilderna nedan för att göra dem större)