onsdag 1 september 2010

Idag inleds förtidsvalet!

Idag kan Färgelandaborna påbörja arbetet med att rösta bort de skadliga politiska krafter, som skämt ut kommunens invånare i hela landet och som fört oss till ruinens brant.

Det handlar om Socialdemokraterna, Folkpartiet och Vänsterpartiet.

De senaste dagarna har kommunens invånare fått diverse valmaterial hemskickat med posten. Vi noterar bl.a. att Folkpartiet skickar med en bild med signalement på de personer som ställer upp i valet.

Under folkpartisternas "mug shot" anar vi en varningstext - "Vi tar inte ansvar för våra handlingar". En varning så god som någon till kommunens väljare. Undvik således detta parti - såväl för er egen som för kommunens skull.

I Vänsterpartiets fall noterar vi den kommunala valsedeln som innehåller hela fyra namn. Denna kvartett kommer nu att slåss om det enda mandat, som partiet i bästa fall kan tänkas skrapa ihop i valet. Valsedeln toppas av Edgardo "Chavez" Varas. Han följs av R. Ingemar Eriksson. Som stödperson till R:et finner vi Inger Bäcker på tredje plats. Även R:ets fru Birgitta hjälper till att hålla R:et i handen och ställer solidariskt upp på 4:e och sista plats.

Att det är så förtvivlat svårt att rekrytera aktiva politiker till V i Färgelanda, förklaras enklast med att Edgardo och hans kamrater har förbrukat partiets förtroende hos allmänheten, eftersom de huvudsakligen ägnar sig åt att fylla fickorna på Londondirektörer i Björnhuset med skattebetalarnas pengar.

Idag är det 18 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen

FP tar inget ansvar.