söndag 25 juli 2010

Den beklagansvärde (FP) - alltmer desperat och obalanserad

Den beklagansvärde Kenneth Carlssons (FP) uppträdande blir alltmer obalanserat och desperat.

Efter konsekvent mygel som t.f. kommunalråd under drygt ett års tid, har Den beklagansvärde vid flera tillfällen varit hårt ansatt av både media och allmänhet. Efter att ånyo utsatts för kritik valde Den beklagansvärde denna gång att ta fram storsläggan för att tysta sina kritiker (vi närmar oss ju med stormsteg valet), genom att skriva den famösa insändare i Bohusläningen som Bloggen återgav den 21/7.

Skälet till att Den beklagansvärde så fullständigt tappat vett och sans var dock tydligen inte "Högsätersbons" insändare, utan en artikel i Bohusläningen från onsdagen förra veckan. Detta framgår av vad Den beklagansvärde skrivit på sin egen blogg, vilket vi kursiverat och inom citationstecken återger nedan. Den beklagansvärde använde helt enkelt "Högsätersbons" insändare som ett verktyg för att få utlopp för sin frustration och ilska, som alltså riktades lika mycket mot Bohusläningen som mot den kritiska "Högsätersbon".

Den beklagansvärde trodde nog att han den här gången varit "extra intelligent", eftersom han skulle slå två flugor i en smäll. Men som vanligt siktade han fel och lyckades istället både skjuta sig i foten och träffa ett getingbo. Och det är alltså de här getingarna, som nu sticker Den beklagansvärde med vässade pennor i ett antal insändare ("time for revenge" som Den beklagansvärde uttrycker det nedan).

Bloggen har viss förståelse för alla dem, som säger sig skämmas över att vara Färgelandabor p.g.a. den nuvarande politiska ledningen.

"Efter något dygns "datavilande" är det åter dags för rapport. En embarmlig artikel i tidningen Bohusläningen idag, onsdag, har höjt blodtrycket en del men efter andhämtning är det "time for revenge" (klicka på länken) och jag och några till kommer att fila på formuleringarna och skriva en insändare i ämnet under morgondagen".

Idag är det 56 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen