onsdag 26 augusti 2009

Ang Björnhusfiaskot

De tragiska konsekvenserna av olagligheterna och miljonplundringen av kommunkassan i Björnhushärvan blir nu allt tydligare.

Som ni kanske läst i dagens Bohusläningen blev det inga nya jobb i Björnhuset – trots det vikarierande kommunalrådet Kenneth Carlssons (fp) försäkringar om motsatsen. I en insändare för ett par veckor sedan lovordade den beklagansvärde Carlsson Björnhuset som Färgelandas viktigaste jobbsatsning någonsin. Hans Bergsten, platschef vid Arbetsförmedlingen i Färgelanda, konstaterar dock att det inte skapats ett enda jobb i Björnhuset. Minst 70 miljoner skattekronor har därmed slösats bort helt i onödan. Några enskilda har blivit rikare - varje kommuninvånare har blivit drygt 10 000 kronor fattigare.

Även i detta fall visar det sig alltså att Bloggen haft rätt i sin tidigare bedömning, om att Björnhuset inte skulle skapa några arbetstillfällen och att vi istället skulle förlora jobb, med en försämrad kommunal service som följd! I dagens tidning får nu Bloggen - med facit i hand - klädsamt nog även stöd av facket Kommunal, för sin uppfattning i Björnhushärvan.

Skäms på dig Kenneth Carlsson! Det blir dumstrut igen för dig. Sedan skall vi nog också inrätta en skampåle för dig och dina kompisar, kanske lagom till Harvens dag. Det vore ju ett lämpligt tillfälle för kommunens invånare att gå förbi och titta på dig ordentligt och kanske också säga dig ett par sanningens ord – särskilt alla de som nu mister sina jobb i kommunen tack vare dig!

Bloggredaktion!

Skulle du rösta på denne man?