torsdag 15 oktober 2009

Ang den mobbade pojken

Ulla Börjesson (s) fortsätter att blamera sig i det uppmärksammade mobbningsärendet.

Lyssna på Radio Västs telefonintervju (klicka på länken) med Ulla Börjesson (s) från idag ang det uppmärksammade mobbningsärendet. Inte ett vettigt ord, inte ett vettigt svar ur Ullas mun under hela intervjun. Va, va va, öhh, öhh, hmmm, hmmm etc etc - tragiskt men sant. Ulla avlönas ofattbart nog av oss skattebetalare som kommunalråd på halvtid, men titeln som hon bäst - och dessutom ärligen - förtjänat är "politisk byfåne".

Noterbart från den senaste händelsutvecklingen i mobbningsärendet, är för övrigt att kommunen återigen ändrat inställning. Nu heter det att pojken blivit mobbad - fast bara lite! Det saknas uppenbarligen både skamkänsla och förstånd hos kommunledningen.

Barn- och elevombudet (BEO) Lars Arrhenius säger i en intervju med Radio Väst bl a att det är otydligt var kommunen står och att det är olyckligt, inte minst för den drabbade pojken, att kommunen under mobbningsärendets gång haft olika inställningar till om pojken har kränkts eller inte (klicka här för att höra intervjun).

Lyssna också på intervjun (klicka här) med mamman till den mobbade pojken, där hon ger uttryck för sina känslor efter att ha tagit del av kommunens svar på BEO:s stämningsansökan, där kommmunen fortsätter att ljuga och slingra sig i det svar som kommunchefen Jan Eriksson tagit fram.

Här kan ni lyssna på intervjun med mamman i sin helhet. Intervjun och diskussion kring mobbningsärendet kommer ca 9 minuter in i programmet!

Bloggredaktionen