fredag 11 juni 2010

Nykterhetskontroll i Färgelanda

Vi läser i Bohusläningen att polisen gjorde en nykterhetskontroll i onsdags.

En av kontrollplatserna skall enligt uppgift ha varit kommunhusets parkering, eftersom det under lång tid florerat uppgifter om att ledande politiker och tjänstemän är fulla på jobbet. Bakgrunden är naturligtvis de många huvudlösa beslut som fattas. Vi har ännu inte nåtts av resultatet av polisens ansträngningar, men vi hoppas att det fastnade en och annan ful fisk.

Vi nås också av rapporter om en politisk romans mellan Fru Börjesson (S) och Hugo Hultgren (M), som verkar ha funnit varandra riktigt ordentligt på senare tid. Paret skall ha setts i "nära samspråk" på flera offentliga inrättningar och Fru Börjesson skall alltså ha lyckats vira stackars Hugo runt sitt lillfinger. Visst kan det tyckas att Hugo borde ha vetat bättre, men kärleken är blind sägs det ju.

Kanske har Fru Börjesson tröttnat på Den beklagansvärdes (FP) tirader och få mandat - d v s dålig politisk stake och potens. Detta kan även vara förklaringen till Fru Börjessons närmast desperata jakt på nya lösa förbindelser. Det var inte många veckor sedan som Fru Börjesson glupskt kastade sig över Fru Jacobsson (C), som - det skall villigt erkännas - inte var direkt nödbedd. Och nu skall alltså turen ha kommit till Hugo, som blev ett lätt byte för Fru Börjesson och hennes obeskrivliga charm.

Idag är det 100 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen