fredag 4 mars 2011

Jenny Borg - nytt lågvattenmärke

Dagens Bohusläningen innehåller ett nytt lågvattenmärke i lokalredaktörskan Jenny Borgs "rapportering" från Färgelanda.

I gårdagens tidning skrev hon en pamflett riktad mot alliansen, där hon siktade in sig på den sedan länge kända kostnaden för t.f. kommunchefen, en kostnad som hon för övrigt utförligt beskrivit i tidigare artiklar.

Jenny Borg missade i gårdagens artikel helt och hållet poängen. Hon hade lika gärna kunnat skriva en artikel om chefstjänstemännen i kommunen, om hur många hundra tusen i månaden de kostar kommunen, utan att tala om vad de uträttar.

Som Bloggen tidigare rapporterat om, har Bohusläningens kommentarsfält kapats av av den socialdemokratiskt ledda oppositionen, som gjort om Bohusläningen till sin egen blogg. Samspelet mellan Jenny Borgs Alliansfientliga artiklar och oppositionens blogg är tydligt.

Nu har dock Jenny Borg gått ett steg längre och därmed sjunkit än djupare. Dagens artikel har rubriken "Starka reaktioner på kommunchefslön", där Jenny Borg utnyttjar de S-ledda bloggarnas kommentarer för att skriva ytterligare en "utskällningsartikel" mot Alliansen. Det står inget nytt i artikeln, utan avsikten tycks enbart vara att inbilla allmänheten att "läsarna" har reagerat kraftigt mot "Alliansens slöseri och vanstyre".

De som följer S-bloggen på Bohusläningen inser dock att det i grund och botten handlar om samma personer, som återkommande havererar och som vanligt försöker underblåsa Jenny Borgs vinklade och ofta faktafelsbaserade artiklar.

Lika barn leka bäst?

Bloggredaktionen