torsdag 6 januari 2011

Tommy Widekärr (FP) kommenterar Bohusläningen

FP i Färgelanda har sedan många år vandrat runt i ett intellektuellt och moraliskt ökenlandskap under Socialdemokraternas korrupta ledstjärna - utan mål eller mening för kommuninvånarna.

Någon kruka med guld har man inte hittat - bara sand. Därför finns idag endast spillror kvar av partiet. Det gamla ledarskapet - med Kenneth Carlsson som anförare - har inte förstått behovet av förändring, utan fortsätter oförtrutet sin politiska dödsmarsch.

I en öken finns det dock alltid oaser och en sådan är Tommy Widekärr, som på sin blogg återkommande kommenterar det politiska skeendet i kommunen (klicka på länken).

I oasen finns det liksom i öknen värme, men den förra är av en sort som när och inte tär. Läs lite mer på Tommys blogg, så förstår ni vad vi menar.

Tommy är som bekant en engagerad kommuninvånare, som inte är rädd för att säga ifrån när något är fel. I likhet med många andra kommuninvånare, har Tommy noterat hur Bohusläningen på senare tid urartat i sin rapportering från Färgelanda.

Tidningen försöker konsekvent - bl.a. genom felaktiga rubriksättningar - smutskasta kommunen och påverka läsarna med politiskt vinklade artiklar.

Som vi tidigare rapporterat, ter sig lokalredaktören Jenny Borgs skriverier mer och mer som ett bloggande för Socialdemokraterns räkning.

Allt detta har lett till att Bohusläningen idag saknar trovärdighet.

Bloggredaktionen