tisdag 29 september 2009

Korruptionens fula tryne visar sig i Valbohem AB

Mer om Björnhusskandalen

I Bohusläningen läser vi att de politiska myglarna i (fp) och (s) beslutat bordlägga frågan om Bengt Sundholms medverkan i de hyresförhandlingar som ks beslutat. Det är samma sak som att säga nej, eftersom kommunen behöver Sundholms hjälp nu och inte om en månad.

Av artikeln framgår dock att bordläggningen är av rent akademisk betydelse, eftersom huvudmyglaren i Valbohems styrelse, ordf och sossen Kent Carlsson, uppger att "det är uteslutet att Sundholm kan medverka i direkta hyresförhandlingar". Därmed vet vi att sossarna med hjälp av tragiska folkpartister inte ens vill ha hyresavtal som följer ramavtalet, vilket skulle ge skattebetalarna pengarna tillbaka.

Det är tydligen viktigare att rädda en inkomptent och ansvarslös kommunchef, vars tillsättande sossarna bär huvudansvaret för. Det är idag många som undrar om förbindelserna mellan kommunchefen och sossar är direkt otillbörliga, vilket då skulle förklara sossarnas styvnackade stöd för sin totalt omöjlige man i kommunhuset. Att lakejerna i (fp) hänger på är naturligtvis tragiskt, men vittnar samtidigt om hur oerhört dålig moral och ansvarskänsla "politikerna" i (fp) har.

Bloggen förstår att många känner stark avsky mot dessa myglare, som förstör vår fina kommun i grunden och som än så länge kommer undan med det. Kanske blir det ändring efter valet 2010?

Bloggredaktionen