fredag 10 september 2010

Fru Börjesson (S) - patetisk och desperat

I dagens Bohusläningen svingar stackars Fru Börjesson (S) våldsamt och ursinnigt mot sina politiska motståndare.

Fru Börjesson visar prov på dålig stil och brist på självbehärskning när hon kastar skit på M och KD. Fru Börjesson anklagar M och KD för att kasta skit på henne, men som läsarna av dagens tidning kan konstera, är det i själva verket Fru Börjesson som ägnar sig åt denna tvivelaktiga syssla. M och KD har försökt undvika Fru Börjessons låga samtalsnivå i valdebatten, men det hindrar som synes inte Fru Börjesson från att ta till skamgrepp. "Genom sig själv känner man andra" brukar det ju heta.

Fru Börjesson slår för övrigt in öppna dörrar. Som framgått skyr M och KD Fru Börjesson och övriga sossar som pesten. Tillsammans med Den beklagansvärde (FP) har hon ägnat de senaste 1,5 åren åt att förstöra vår fina kommun. Fru Börjesson är med andra ord inte en person som man frivilligt samarbetar med - inte om man ser till kommuninvånarnas bästa!

Fru Börjesson påstår alltså att hon inte kan tänka sig att samarbeta med M och KD, "för att de inte arbetar för kommuninvånarnas bästa och kastar skit på andra".
Bloggen undrar då lite försynt om Fru Börjesson på fullt allvar tror att hon arbetar för kommuninvånarnas bästa, när hon personligen bär ansvaret för den olagliga Björnhusentreprenaden som än så länge kostat skattebetalarna 90 mkr och ett 100-jobb i de kommunala verksamheterna och i Samhall.

Fru Börjesson torde göra klokt i att tagga ner lite. Fru Börjesson är - tillsammans med flera andra makthavare - föremål för en förundersökning. Bloggen vill inte föregripa utredningen och påstå att Fru Börjesson gjort något brottsligt under sin tid som kommunalråd och ks:s 2:a vice ordf.

Om det inte redan skett borde dock Fru Börjesson tas in till förhör, för att förklara sin roll i de olovliga miljonöverföringarna till Mathuset förra året. Dessa miljonöverföringar torde nämligen konstituera trolöshet mot huvudman.

I dag är det 9 dagar kvar till valet.


Bloggredaktionen