torsdag 16 september 2010

Vänsterpartiet i Vänersborg - Tar inte skit

Vänsterpartiet i Vänersborg har utmärkt sig som ett parti som försvarar välfärden, den kommunala servicen och kommunens anställda (klicka på länken).

Vänsterpartiet i Vänersborg har utmärkt sig som ett parti med integritet, kunskap och handlingskraft.

Vänsterpartiet i Vänersborg går till val med en entusiastisk skara kommuninvånare, som verkar för Vänersborgsbornas bästa.

Vänsterpartiet i Vänersborg är därför ett seriöst alternativ för Vänersborgs väljare.

Vänsterpartiet i Färgelanda driver tyvärr en annan politik. I Färgelanda går Vänsterpartiet direktörernas ärenden och medverkar till att montera ned välfärden.

Färgelanda är i sanning upp-och-nedvända världen.

Idag är det 3 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen

KF i går kväll - ett sömnpiller

Gårdagens övningar i KF gjorde alltså ingen människa glad - på mer än ett sätt.

Häromdagen berättade vi om Ulla Börjessons (S) apkonster och aggressiva framtoning vid tisdagskvällens valdebatt på Höjdenskolan. Det är tydligt att Ulla inte heller utövar något gott inflytande på sina partikamrater.

Under kvällen utmärkte sig nämligen S-gänget med att öppet håna och förnedra en frågeställare under Allmänhetens frågestund, genom att göra miner och grimasera när hon ställde sina frågor. Man kunde tro att man var på besök på dagis, men vi tvingades konstatera att vi befann oss i fullmäktige och att det tyvärr var vuxna människor som betedde sig på det här sättet.

Incidenten föranledde en annan privatperson att ställa en ordningsfråga till fullmäktiges ordförande - Peo Magnusson (S)- om det är tillåtet för fullmäktigeledamöterna att uppföra sig på detta sätt? S-gängets partikamrat svarade då att det inte är tillåtet. Magnusson gick dock inte så långt, som att be om ursäkt å sina syndande partikamraters vägnar, ej heller förmanade han dem att uppföra sig bättre. Ullas S-huliganer stillade sig dock efter intermezzot och höll sedan en betydligt lägre profil.

Med ett notabelt undantag - Zaid Långström (S) - som höll hov i vad som kan betraktas som hans avskedsföreställning.

Idag är det 3 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen