lördag 24 april 2010

Den beklagansvärde (FP) vill ha hjälp

Den beklagansvärde är vid vägs ände

I en insändare i dagens Bohusläningen hör vi ett litet litet rop på hjälp från ett villrådigt vikarierande kommunalråd, där han står vid vägens slut utan pengar, utan vänner och utan råd.

Den beklagansvärde riktar en appell till i första hand KD och M, där han vädjar om hjälp att stilla sin hunger - under förutsättning att det som serveras är "välsmakande".

Eftersom Bloggen inte vill att Den beklagansvärde råkar i klammeri med rättvisan och dessutom gärna vill hjälpa honom med dieten, skall vi ge honom några handfasta råd.

Skänk inte 90 mkr till företagen. Satsa kommunens pengar på våra barn och gamla och inte som du gör nu på oseriösa affärsintressen i Björnhuset. Låt istället de kommunanställda som nu får sparken p g a dig behålla sina jobb. Sluta sprida osanningar om att det skapats jobb i Björnhuset, när alla vet att det försvunnit jobb. Försök att arbeta demokratiskt och hålla dig till lagen och sanningen för en gångs skull.

Sluta uppträda ovärdigt och sluta skämma ut kommunens invånare genom ditt oanständiga agerande i mobbningsärendet. Försök att vara en karl, Kenneth Carlsson, och inte som nu en ynkedom.

Bloggredaktionen