onsdag 16 juni 2010

KF ikväll kl 19.00

I Färgelanda Allhem bjuder man ikväll kl 19.00 på "kultur".

Det handlar som alla förstår om mygel-kultur och enligt uppgift kommer vi bl.a. att kunna bevittna när myglarna - med Den beklagansvärde (FP) och Fru Börjesson (S) i spetsen - beviljar sig själva ansvarsfrihet. Förmodligen kommer de i galghumorns namn att gratulera sig själva för att ha utfört ett gott arbete.

Egentligen hör den uddlösa Fru Jacobsson (C) ihop med samma mygelgäng - men det hela föll på "i spetsen" och det går liksom inte att anklaga Fru Jacobsson för att vara ledande på något sätt. Det var också därför som hon inte klarade av uppdraget att leda kommunen som kommunalråd.

Det enda tillfälle som Fru Jacobsson visat stor initiativkraft under mandatperioden, var när hon för ett par månader sedan snickrade ihop de nya hyresavtalen till Björnhusföretagen, vilka kommer att innebära förluster på kanske 100 mkr under den kommande 10-årsperioden. Någon måste ha suttit bakom och piskat fram henne till detta stordåd. Vi undrar vem det var?

Vi uppmanar folk boende i Färgelanda att gå till KF och bevittna det demokratiska spektaklet. Vem vet, det kan faktiskt vara på det sättet att kvällens möte är den första av Den beklagansvärdes två avskedsföreställningar. Den 15/9 skall han enligt planerna hålla sin sista "demokratiska" föreställning - endast fyra dagar innan valet.

Enligt källor till Bloggen kommer Den beklagansvärde att framföra valda stycken ur sin nykomponerade "Svansången", där historien anpassats till Färgelandas korrupta förhållanden. Vi har alltså politisk "högkultur" att se fram emot efter sommaren. Missa inte det!

Idag är det 95 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen


Nedan kan ni se filmen från myglarnas studiebesök i New Jersey. Enligt en läsarkommentar skall det vara Fru Börjessons hjälpreda på vänsterkanten Edgardo "Chavez" Varas, som är chauffören i filmen och som kör runt politikergänget.

Topptjänsteman misstänkt för grov trolöshet

Stockholm stads förre fastighetsdirektör delgavs igår misstanke om grov trolöshet mot huvudman, det vill säga sin numera före detta arbetsgivare.

Mannen greps på tisdagsmorgonen och satt i förhör fram till sen eftermiddag.

Mannen fick sparken i april sedan kommunens revisorer hade upptäckt att han attesterat tvivelaktiga fakturor för tjänster han själv beställt. Det sammanlagda beloppet uppgår i dagsläget till närmare 300 000:- som Stockholms stad fått betala. Detta kan tyckas som småpengar i jämförelse med de 10-tals miljoner, som felaktigt attesterats eller på annat sätt betalats ut i Björnhushärvan.

Även den person som skickat fakturorna har tidigare i vår fått sparken från sitt jobb.

Läs hela artikeln i DN här (klicka på länken)

Idag är det 95 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen