torsdag 19 november 2009

Carlsson (fp) - Tokstolle eller värre än så?

Nedan publicerar vi ett utdrag från artisten - och folkpartisten - Alexander Bards inlägg på bloggen "Liberati" (klicka på länken), där den beklagansvärde Kenneth Carlssons (fp) förslag att sätta in knarkhundar mot skolbarnen jämförs med fascism.

På en fråga i kf igår kväll, uppgav den olyckliga Ulla Börjesson (s) att det inte finns något knarkproblem på Valboskolan! Det finns därmed inte något legitimt skäl att ens diskutera en sådan drastisk och kontroversiell åtgärd, som att sätta in knarkhundar mot skolbarnen, än mindre besluta om en sådan åtgärd.

Den beklagansvärde har alltså agerat helt på egen hand, utan politiska beslut. Skälet till den beklagansvärdes agerande tycks istället vara att han vill hjälpa sin partikollega i Trollhättan (Dan Möllengård), som i sin tur försöker hjälpa sin barndomskamrats företag - det som sysslar med knarkhundar - på fötter med hjälp av skattepengar. Och detta skall alltså ske på bekostnad av våra skolbarn och deras integritet.

Är det ett sådant samhälle Kenneth Carlsson vill ha? Vill du som kommuninvånare att Färgelanda skall bli en kommun med fascistisk prägel? Du avgör i nästa val.

"Ny Fp-tokstolle blottar sig i Trollhättan, tyvärr…

Vi vet att det finns enstaka tokstollar i alla politiska partier. Men det gör oss inte mindre trötta och besvikna när Folkpartiet Liberalerna blottar sina egna virrhöns. Nu senast är det Dan Möllengård, gruppledare för Folkpartiet i Trollhättan, som tycker att det är helt OK att skicka in knarkhundar i kommunens skolor.

Ursäkta, men hur kan en sån här kråka komma flygande ur munnen på någon som kallar sig LIBERAL? Är det inte just i våra skolor som vi måste lära människor att ta ansvar för sina handlingar och visa dem att vi LITAR på dem just därför? Det måste bli ett slut på de här galenskaperna från Fp-politiker. Partiet måste få tillbaka den liberala kompassen. Knarkhundar i skolorna får partier med en fascistisk agenda syssla med istället. Fascism hör inte hemma i Folkpartiet Liberalerna!

Skrivet av Alexander Bard"

Bloggredaktionen

12 kommentarer:

  1. Avskyvärt är vad det är.

    SvaraRadera
  2. Tycker nog att man skall fundera på om Kennet är så rolig.Iskall när det gäller att offra skolor iskall inför mobbning usel etik moral och så vidare.Tycker nog personligen att den bild som agerandet ger vid handen gör att det mer liknar en sådan person som Alexander beskriver.Det börjar att bli allt svårare att ha överseende med denna typen av människa.

    SvaraRadera
  3. Helt sjukt. Den här killen har 4 mandat, men går fram som om han hade alla 35. Det räcker ju att någon säger ifrån, så är det roliga sluta. Men så länge alla tiger så fortsätter ju tokstollen.

    SvaraRadera
  4. Utstuderat svineri av Carlsson.....

    SvaraRadera
  5. Är han inte lite lik Marlon Brando i "The Godfather" ?

    SvaraRadera
  6. Marlon Brando är sexig också som död.
    Carlsson är en helt vanlig pösmunk.

    SvaraRadera
  7. Väntar på mer information från det beklagansvärd fullmäktigemötet.Hoppas att bloggen bokför alla svek och lögner i en sorts "lögnbank".Där kan man också kategorisera lögnerna i t.ex huvudgrupperna direkta lögner och förtäckta lögner.Undergrupperna kan därefter sortera efter partitllhöriget och person.Kommunchefen måste nog ha en egen "lögnbank.För kommunchefen kan man slopa "förtäckta lögner" eftersom han alltid ljuger rakt och ogenerat.

    SvaraRadera
  8. Alvarligt talat, finns det fortfarande någon i denna kommunen som tar denna jävla pajas på allvar?

    Han är en obildad idiot som sitter hemma på sin kammare och övar fina fraser och svåra ord.
    Han har ingen aning om var han säger men fint låter det.

    Oxå Stigenbo.

    SvaraRadera
  9. 12.05 Pösmunk är väl en pasande titel för en religiös man som Kenneth?

    SvaraRadera
  10. 16.50

    Ja ett syndaregister är ett måste!

    Sist kf var kommunalrådet inte närvarande, var han ute med hunden?

    SvaraRadera
  11. Han är bevars en viktig man. Han var på Folkpartiets Landsmöte i Växjö.

    SvaraRadera
  12. 23:10
    Det kan hända att Kenneth varit ute och rasta hunden. Det är också möjligt att hunden då fått vittring av "härlig lömsk flugsvamp" och sprungit till skogs. Jag kan höra kenneth ropa, LSD,LSD var är DU din satans knarkhund? Kom till husse annars får du ingen metadon.

    SvaraRadera