lördag 11 september 2010

Kenneth & Ullas korståg för att lägga ner kommunen fortsätter

Strax innan valet har det politiska radarparet - Den beklagansvärde Kenneth Carlsson (FP) och Fru Börjesson (S) - besökt FP:s valstuga i Färgelanda (för att dölja den politiska verksamheten, bedrivs den i Bohusläningens lokalredaktions lokaler).

Vi betecknar uppgifterna som säkra eftersom det är den Den beklagansvärde själv, som på sin blogg utan omsvep meddelar att han och kumpanen Fru Börjesson stegade in på Bohusläningens lokalredaktion för ett förtroligt samtal med Jenny Borg.

Ja, visserligen säger inte Den beklagansvärde rent ut att det handlar om Jenny Borg. Men Jenny Borg är oss veterligt den ende heltidsanställde valarbetaren för FP på Bohusläningens lokalredaktion i Färgelanda. Och eftersom Den beklagansvärde refererar till "journalisten " som "väl påläst" och som "ställde berättigade frågor" (läs tillrättalagda frågor), så utesluter det i princip andra journalister.

Den beklagansvärde utlovar en förljugen artikel, som skall "smörja" väljarna innan valet. Vi vill därför redan nu hissa rödflagg för vad som komma skall och samtidigt delge er det aktuella avsnittet i "Kenneths blogg":

"PS! Ulla Börjesson och jag har idag varit uppe på Bohusläningens redaktion och gett vår syn på Björnhusaffären. En väl påläst journalist ställde berättigade frågor och resultatet av halvannan timmas intervju kommer inom kort".

Idag är det 8 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen

5 kommentarer:

  1. Imponerande! Jag antar att redaktören av denna blogg satt hemma vid köksbordet och inväntade morgonens tidning,och laddad till tusen. Redo, med händerna på tangentbordet och tänkte;Nu ska de d........
    få.Hej vad det sket sig,ingen artikel i tidningen!. vad fan ska jag skriva för skit nu då, tänkte han. Då kom redaktören på den ljusa idén, jag varnar för denna artikel som komma skall,för trots allt den ska ju komma i tidningen han hade ju läst det på någon annans blogg. Han tänkte, det kan vara några dumma satar som kan få för sig att det som eventuellt kommer att stå i denna artikel är sant. Nej fan,det går inte för sig,tänkte han. och så totade han i hop denna soppa.
    Jag har även klarat av dagens skitprat även idag, Sannolikt kommer dessa rader att ej publiceras på denna slätstrukna blogg, men det kändes bra ändå att få nedteckna ovanstående rader.

    SvaraRadera
  2. Ulla har varit ute i GT och ljugit för Liv Landell. Hon säger att Björnhuset endast har gått back 2 milj kr 2009. Hon glömde att tala om att ingen kapitalkostnad till exempel är bokförd för Björnhuset.
    Det går inte att bemöta allt oriktigt de framför. Ville bara säga det.
    Håller till vissa delar med 12:56 men vi får väl se om artickel innehåller det som har haft såååååååååå stor betydelse för det ekonomiska haveriet. Nämligen att allt har skett "utan ledning,styrning och kontroll(revisorernas dom) samt att projektet naturligtvis skulle varit upphandlat enl lagen om offentlig upphandling. Alltså inte att M,C och kd var med från början(är det med i artikeln att dessa partier har försökt säga stopp på vägen?) Och inte spekulationerna om att projektet kan ge ett antal obekräftade arbetstillfällen nästa år osv(vi vet ju inte om ett av företagen överlever september månad ens).
    Nej det är de bortspelade skattepengarna det handlar om. Vi får se.
    Men om det ojusta laget säger att domaren var bra-då undrar man ju varför.

    SvaraRadera
  3. Till Anonym 22:35

    Tack för tipset. Köpte "fel" kvällstidning idag.

    Gå till min blogg så kan ni läsa ordväxlingarna mella Liv Landell och UllaKenneth. (Klicka på DNV så kommer Ni dit)

    SvaraRadera
  4. Håller med 12,56, och vet att många med mig är trött på bloggen som ENBART letar fel hos andra.

    SvaraRadera
  5. Bästa 12:56 & 09:50.

    Bloggen är ett härligt exempel på tidningarnas partiska ställningstagande.

    Vi ser det mycket väl i Bohuslänningen hur FP exponeras i positiva ordalag i större utsträckning än övriga partier.

    Jag känner starka aggressioner, då det är allmänkunskap att tidningsbolag i Sverige erhåller press stöd.

    Borde inte press stödet slopas, varför?
    Ja, är det inte så att om man skall erhålla ett press stöd, bör man icke då vara opartisk.

    Jag kan tycka att detta stöd är en felaktighet som vi borde åtgärda. Varför skall vi som Svenska medborgare betala för partiska tidningars propaganda.

    Bloggen har dock full rätt att vara partisk, eftersom denna står utanför den ovan nämnda form av gemenskap.

    Att nyttja våran rösträtt oavsett vad vi röstar på bör vi ändå göra den 19 September.
    Men icke att förglömma är personvalet, själv röstar jag på Socialdemokraterna nr 18. Här blir det ingen Ulla.

    SvaraRadera