måndag 26 oktober 2009

Polisanmälan och Överklagandet klara!

Efter en del arbete är nu polisanmälan av trolöshetsbrottet klar. Anmälan riktar sig mot de sju ks-ledamöter som godkände hyresavtalen med Björnerud och Lillesjö.

Även överklagandet till länsrätten av ks:s beslut att godkänna hyresavtalen är klart.

Handlingarna kommer nu att hållas tillgängliga för påskrift och Bloggen hoppas att så många som möjligt förenar sig kring polisanmälan och överklagandet.

Bloggredaktionen

6 kommentarer:

  1. Det är bra - helt enkelt!

    SvaraRadera
  2. Med glädje skriver jag på. Jag förvånar mig själv, men det kommer faktiskt att kännas riktigt riktigt befriande att få skriva på.

    SvaraRadera
  3. Vill informera bloggens läsare att polisanmälan och överklagandet av hyreskontrakten kommer att lämnas in på fredag förmiddag så ni som vill stödja demokratin genom underskrift ring mig gärna så kommer vi överens om hur och när vi kan ordna detta. Dock måste de som vill stödja detta skriva på senast nu på torsdag kväll. Mitt telefonnummer är: 0737060898
    Maila går också bra: billostlund@live.se

    Tack på förhand

    SvaraRadera
  4. Vilken oerhört genomarbetad och proffessionell polisanmälan och överklagande av hyreskontrakten. Välarbetat och extremt juridiskt proffsig. Det var ett "nöje" att skriva på den. Tack till de som genom ett otroligt engagemang, kunnande och drivkraft gjort detta möjligt. Hoppas nu att det får gehör fast något annat verkar orimligt.

    SvaraRadera
  5. Kan ni inte scanna in anmälan och lägga ut den på bloggen?

    SvaraRadera
  6. I mitt huvud finns många frågor som inte fick svar, men också ett och annat påstående i denna efterdyningens tid.

    Jag känner ett lugn nu, när efterdyningens tid träder till med vårt undertecknade av handlingarna, och att orätt skall förbli rätt.

    Med rätt, avser jag inte företagens uppträdanden i sak, utan rakt av, våra tjänstemän och politikers.
    Ramavtalets åsidosättande, och ledande personers tal om break even efter 7år.

    Utan betydelse i påverkan, vill jag mer allmänt torgföra ett av mina påstående, och utifrån det få ditt bifall eller avslag.

    Mitt påstående utgår från, att Björnhusets renovering skall frambringa livsmedelslokaler, inget annat.

    Livsmedelslokaler är i sig inget dramatiskt, golv, väggar och tak skall enligt livsmedelslagen var släta och lätta att rengöra och golvet får inte bilda vattensamlingar samt skadedjur får ej tränga in.
    Företagen har fritt planerat sina produktionslokaler ur deras flödesschema med kommunens godkännande. Var väggar önskas uppföras har kommunen godkänt.

    Kyl och frysrum är inget som en fastighetsägare normalt skall tillhandahålla.

    I min tankevärld förhåller det sig så, att en investering i en pannkaksmaskin som vräker ut 10000st/tim är en halv investering. Det krävs således mer investeringar.
    Enligt livsmedelslagen skall produkten snabbt kylas ner, skulle tro till 4-7grader,
    om produkten skall frysas skall djupfrysningen ske snabbt, allt inom en tidsram.
    När jag tittar på den kostnad som kylanläggningen genererar ca 15milj, så anser jag att det är företagens egna investeringskostnader, den är direkt knuten till produktionen och är en grundläggande förutsättning.

    Då är vi tillbaka till livsmedelslokaler och inget annat, eller?

    SvaraRadera