torsdag 11 februari 2010

Mobbningsärendet - Ingen publicering av händelseförloppet

Föräldrarna till den mobbade pojken har hört av sig till Bloggen och bett oss att inte publicera det händelseförlopp som beskriver de systematiska kränkningar som den mobbbade pojken blivit utsatt för. Vi respekterar naturligtvis detta och återkommer istället i nästa del med en redogörelse för hur kommunen ljuger i sin talan i tingsrätten.

För ordningens skull bör nämnas, att vi tidigare inhämtat föräldrarnas medgivande att publicera uppifterna, men att de känner att det blir för personligt och jobbigt med en offentlig grafisk beskrivning av alla detaljer.

Bloggredaktionen

4 kommentarer:

  1. Nu är mannen som klipper och klistrar igång igen!!!
    Han byter inte ens teckensnitt när han är inne och kopierar information direkt från Hushållningssällskapets och länsstyrelsens informationsblad.


    Huva

    SvaraRadera
  2. När ska ni börja erat tryckeri?

    Vore trevligt till morgonkaffet med en prasslande hembygdsrörelsetidning.

    SvaraRadera
  3. Rubrik och ämne stämmer ju inte här.

    I nyhetsbrev och andra produkter från kommunen borde fotografens namn sättas ut. Så vi kan se vilka bilder Stalfors ägnar sig åt att ta för 42 000 i månaden. I dag på P1 med Nordegren berättade han vad han tjänar i utbyte mot att en intervjuad berättade sin lön. Nordegren tjänar 37 000 i månaden efter många år som korrespondent i Berlin och New York, en enormt erfaren och kunnig journalist.
    Fast han är förstås inte pysselstrateg i en kommun med knappt 7000 invånare.

    SvaraRadera