tisdag 30 mars 2010

Grötfrukost i drängstugan!

18 kommentarer:

  1. Skulle det inte vara en bra ide att hänga all denna sköna konst som förekommer på bloggen på väggar i Kommunen? ex, kommunhuset, Biblioteket,mm.

    SvaraRadera
  2. Talade bild som avslöjar allt.

    SvaraRadera
  3. Det är jävligt jävigt i Björnhusets politiska beslut, den här centertoppen måste partiet ställa åt sida. Det är inte bara dubbelagenten som sjunger på sista versen.

    SvaraRadera
  4. Sista måltiden:)

    SvaraRadera
  5. Här kommer en länk till nyhetsinslaget på Tv4 väst.

    Hörde i en radiointervju med Hedlund idag där han sa att bygget alls inte var dyrt, utan ganska billigt jämfört med att bygga nytt. Men Arne, då borde du väl kunna betala hyran för ett så billigt bygge?

    SvaraRadera
  6. Det här är början till slutet på klanväldet. Tror inte Ann-Marie kommer att trona som kommunalråd någon mer gång.

    SvaraRadera
  7. Härligt med rak och ärlig Centerpolitik!

    SvaraRadera
  8. Björnhusprojektet blir polissak. Detta sades på nyhterna i morse. Åklagaren lyfter ärendet onm trolöshetsbrott.

    SvaraRadera
  9. Är det denna klan som varit huvudansvariga för den fortsatta kränkningen av pojken också? Skulle tro det. Har dom bestämt sig för att betala än och erkänna mobbning. Någon som vet?

    SvaraRadera
  10. Är det någon som vet var de träffas:)

    SvaraRadera
  11. Det som är mest fraperande i det hela är att det inte är någon från centerlistan som gått ut offentligt och kritiserat klanen som ruvar på makten i partiet. Ni är väl lika fega och oindividuella kollektivister som sossarna. Några måste väl tycka att detta är fel liksom hanteringen av mobbningen? Riktiga, riktiga fegisar är vad ni är.

    SKÄMS PÅ ER HELA BUNTEN!

    SvaraRadera
  12. I centern harvar dom vidare, med skygglappar och öronkupa på ser dom bara den hägrande dagen, "HARVENS DAG".

    Jacobsson är totalt självförbrukad i trovärdighet.

    SvaraRadera
  13. Vilken trovärdighet?

    SvaraRadera
  14. 16.47

    Jag tvivlar inte så sort på hennes förmåga att räkna, dock får ingen med flit ljuga i fullmäktiges talarstol vilket hon gjorde när Jan Eriksson skickade upp henne för att intyga att hon var med vid dom muntliga avtalen i Björnhuset. I nästa fullmäktige dementerade hon sin medverkan. Den trovärdigheten som skall komma genom talet blir där med självförbrukad. Vid den tiden bar hon en titel, KOMMUNALRÅD FÖR FÄRGELANDA KOMMUN.

    Jag glömmer aldrig.

    Från 15.13

    SvaraRadera
  15. Heja Björnhuset!
    hur kan ni nedlåta er själva att sitta i era skamvrår och uttrycka er om saker ni inte har belägg för...har ni inget bättre för er än att sitta och kasta skit annonymt mot folk som verkligen försöker..det är bättre att försöka och misslyckas än att inte våga alls...

    SvaraRadera
  16. 19.32

    Vem slänger skit anonymt om inte du, och varför sitter du här och inte gör något annat?

    Kan du lägga i en lista vad som är fel i sak?

    Sedan håller jag inte med dig om Björnhuset, Björnhuset är inte misslyckat.

    SvaraRadera
  17. Till 19.32
    Hahaha, är det lilla Tobbe själv som anonym nu försöker rädda centertoppen genom ett desperat fult påhopp på alla och envar. Ja du 19.32, nog liknar ditt uppträdande Torbjörn Jacobsson(C), fult är det, lika fult som sist när Torbjörn Jacobsson(C) förtalade föräldrarna i det riksbekanta mobbningsärendet.

    Jag finner inget belägg för din kritik av de tidigare kommentatorerna före dej i denna sträng. Det lustiga är att du går in i en gammal sträng och gör ditt anfall.

    Om du vill reda ut begreppen så ange vilken kommentar som uttrycker saker som det inte finns belägg för, då kanske du får ett förtydligande precis som frågeställaren "vilken trovärdighet" fick. Helt klart drabbar din kommentar Centerpartiet negativt, det är möjligt att det var din avsikt, eller är det så enkelt att du är ett aprilskämt?

    SvaraRadera