tisdag 1 juni 2010

Dagens roliga historia

Dagens roliga historia hämtar vi från Ankeborg kommuns hemsida

Om ni klickar på denna länk får ni även se foton på upphovsmännen till den "roliga historien" - Kalle och Kajsa Anka. Vi vill varna för starka bilder!

Håll till godo!

Engagemang för Färgelanda
Möjligheter till ett aktivt deltagande i den demokratiska samhällsutvecklingen är en medborgerlig rättighet. Demokratins grundläggande ideal bygger på allas rätt att delta, påverka och vara delaktiga i olika politiska beslut. Förmågan att förena ett ökat medborgarinflytande och politiska ställningstaganden är förutsättningen för en fortsatt demokratisk utveckling.

Vi i Färgelanda kommun försöker ständigt att utveckla den lokala demokratin. I fokus för detta arbete står Färgelandaborna, våra kommunmedborgare. Olika insatser görs, till exempel genom en öppnare attityd på kommunfullmäktiges sammanträden eller via hemsidan på nätet.


Bloggredaktionen

8 kommentarer:

  1. Dom riktigt vill förnedra och håna oss, fy fan säger jag!!

    SvaraRadera
  2. Svart på vitt av en förljugen värld där etik och moral drunknar i bristen av självinsikt.

    Oetiskt av Färgelanda Kommun torgföra fina ord utan substans när hela Sverige vet att ingen av dessa två och ytterligare några politiker till inte gjorde något utan tvärtom förföljde ett barn i det riksbekanta mobbningsärendet trots ideliga påstötningar från allmänheten inte minst i fullmäktige.

    SvaraRadera
  3. Det är inte alls roligt, det är bara äckligt. Man skäms så fruktansvärt att bo här när man ser dom.

    SvaraRadera
  4. Går det inte att få bort de där bilderna från kommunens hemsida.
    Kenneth, Ulla, Kerstin Fredriksson, Ann-Marie J och Jan Ericsson det är dags för er att börja tänka lite goodwill för vår kommun. Avgå omedelbart!

    Den bästa och tydligaste signalen att en förändring kommer till stånd. Det går bra isamband med KS imorgon.

    SvaraRadera
  5. Ett fulmäktigemöte där det är helt ok att kommunchefen ljög om att det fanns hyreskontrakt på en fråga från en medborgare.
    Färgelanda måste vara den mest demoraliserade kommunen i Sverige. Det är inte konstigt att vi nu har blivit utskämda i hela Sverige.

    SvaraRadera
  6. Greklanda heter väl eran kommun.....

    SvaraRadera
  7. Ja det var verkligen ett skämt, men ett mycket dåligt sådant.

    SvaraRadera
  8. Det största felet vi vanliga medborgare gjort var att rösta fram den politiska ledning vi nu har. Det kan vi rätta till i höst. Vi ska inte skämmas - det ska våra politiker göra!

    Kom igen! Det är inte oss det är fel på! Vi får inte bli för mycket offer. Vi behöver våra krafter.

    SvaraRadera