torsdag 1 juli 2010

FP vill köra iväg kommunens ungdomar

Som alternativt valfläsk föreslår nu Den beklagansvärde (FP) att Färgelandas skattebetalare skall betala en halv miljon kronor för att bli av med våra ungdomar. "Det finns inte så mycket för ungdomar att göra här. Därför vill vi göra detta", uppger Den beklagansvärde som skäl till TV4 Väst.

Måhända har Den beklagansvärde en baktanke med sin plan - om kommunenen får bort alla ungdomar, så blir det ju lugnt i Färgelanda centrum och då slutar folk att klaga på buslivet.

I ett läge där kommunens ekonomi fullständigt har kraschat med underskott på bortemot 20 miljoner, vill alltså den oseriöse populisten använda en halv miljon skattekronor till ett valjippo - allt för att vinna billiga röster. Eftersom kommunen inte har några egna pengar, skulle kommunen dessutom tvingas låna upp halvmiljonen. Detta drabbar naturligtvis inte Den beklagansvärde personligen - det ser han nogsamt till. Däremot drabbar det verksamheterna, som redan går på knäna.

Dagens Nyheter kallar Folkpartiets utspel för Dalsländskt valfläsk (klicka på länken). Det måste kännas hedrande för Den beklagansvärde att bli omnämnd i DN, särskilt när det handlar om ett område som han har stor erfarenhet av, nämligen att skämma ut kommunen. Det ser ut att bli rött kort för Den beklagansvärde i höstens val.

Idag är det 80 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen

9 kommentarer:

  1. Han måste allt visa att han på ett trovärdigt sätt har medverkat till en enda konkret vettig åtgärd för att stoppa moraset.

    Nu är vi dj-gt trötta på svammel.

    Nu är det snart dags att valrörelsen kommer i gång.
    Vad myglarna har åstadkommit får inte förbli opåtalat i valrörelsen.
    Allmänheten måste förstå vad de kan vänta sig om de inte tar sitt ansvar vid valurnorna.
    Gör de sen inte det så- "stackars Färgelanda"

    SvaraRadera
  2. GT i går beskrev i en artikel ganska bra vad det handlar om.
    Sid 1: " Kenneth Carlsson(FP) i Färgelanda lovar ungdomar gratis busskort därifrån,så slipper politikerna ordna fram jobb och fritidssysslor".
    sid 11: I denna artikel säger Kenneth att det var olycklig att det inte har framgått att det (valfläsket) även skulle innebära returbiljett. Han säger: "Men jag inser nu
    att vi får en pedagogisk uppgift att förklara att gratiskorten akall gälla både tur och retur!"
    Bra illustration av "domaren" Han är ju det på sin fritid. Han skulle bara fortsatt att vara försäljare. Hade han varit bilförsäljare hade han väl sagt till kunden att den rostiga bilen är "charmig" som han gjorde med den kritiska revisionsrapporten.

    SvaraRadera
  3. Ja, att den fjanten har varit domare tidigare är helt otroligt. Undrar vilket lag han höll om ryggen då? I kommunen har han ju gjort sig känd över att skydda korruptionens fula tryne, spotta på och ljuga för folket.

    SvaraRadera
  4. Domarkarriären gjorde tydligen Carlssons o Company tillräckligt attraktiva för Bohusläningens sportsidor. Säger väl allt om Bohusläningen.

    SvaraRadera
  5. Bästa Folkpartist

    SKOTT I FOTEN?

    Kenneth, bättre kan du.

    Med ett troligt utfall i valet som understiger 4 mandat behöver du inte som vanligt ta ansvar för vad du säger.

    Varför drar du inte till med att alla med en inkomst som understiger 200-tusen får ett busskort gratis från Folkpartiet.

    Folkpartiet vet som alla andra att dessa blir hårt utsugna av våran livsmedelshandel i Färgelanda där ICA absolut inte är något undantag samtidigt som RUT-avdraget inte kan utnyttjas fullt ut av dessa med en inkomsten understigande 200-tusen.

    Nej fram med busskort till Torp, Båberg, Överby eller allt vad dom heter, låt köpkraften rinna ut samtidigt som våra ungdomar försvinna samma väg i Folkpartiets "prata först skottskada sedan" ideologi.

    SvaraRadera
  6. Kenneth tycker nog att en halv mille mer eller mindre inte spelar nån roll i sammanhanget. Kenneth tycker om att ha spenderbyxorna på sig och har redan lagt 90 millar i konkursboet Björnhuset. Inte sina egna förstås. Då är 500 000 en droppe i Valboån och eftersom det är skattepengar går det tydligen att göra vilka vansinnigheter som helst. Ansvar??? Hehehe...

    SvaraRadera
  7. Det är bara förstagångsväljare han vill lura.
    Precis som han gjorde när han lovade att inte lägga ned skolorna i Stigen och Järbo.

    SvaraRadera
  8. Med anledning av den senaste tidens ljugerier från Ulla och Kenneth i frågan om Erikssons vara eller icke vara så är det av allra högsta grad av betydelse att Ann-Marie Jacobsson tydligt ställer sig bakom Bill Östlund(KD)och sanningen. Ifall hon väljer en annan väg bör bloggen påminna henne om Torbjörns tidigare fadäs.

    SvaraRadera
  9. Hej.

    Klicka på DNV så länkas ni till Valpejl där Ni kan söka på alla som kandiderar till riksdag, landsting eller kommun. Där får Ni även reda på dessa personers inkomst och bolagsengagemang.

    SvaraRadera