tisdag 21 september 2010

Kenneth Carlsson (FP) flyr

Kenneth Carlsson flydde till fjällen efter valkatastrofen och är ej mer anträffbar för väljarna i Färgelanda. Carlsson fortsätter därmed ”ta ansvar” för kommunens angelägenheter.

Carlsson är kommunens högste politiska företrädare – avlönad av invånarna som kommunalråd och med ansvar för kommunen och dess usla ekonomi – och man hade kanske förväntat sig att han skulle sköta sitt arbete. Istället tar han alltså ”bonnpermis” och flyr.

Men vi har ändå viss förståelse för att Carlsson flyr – valresultatet var en lika mycket personlig som politisk katastrof.

Det lär ta ett tag för Carlsson att landa sin UFO-farkost på säker mark. De senaste åren har han svävat högt i det blå, vilket bl.a. kostat kommunens invånare 90 000 000 kronor och kommunen dess goda rykte.

Bloggredaktionen

5 kommentarer:

  1. Måtte galenskaperna ta slut. PeO Magnuson(S) säger i Bohusläningen att han hade hoppats att socialdemokraterna skulle ha framgång i kommunvalet. "Jag vet inte vad som skulle ligga oss i fatet eftersom vi varit i opposition hela tiden" säger han ??!!!!!!!!!!??
    Ann-Marie Jacobsson(C) säger "Vi lyckades nog inte förklara att det var för att ta ansvar vi gick med på extraanslag till Björnhuset,så det kunde byggas klart".!!!!
    Den som det minsta har följt eländet frågar sig vad C har gjort för att det skall "bli klart". Mer än att stoppa in de "sista" 16,5 milj. kronorna för att företagen inte omedelbart skulle gå i konkurs. Man frågar sig vad C menar med "klart". Vet de själva det? Slutbesiktigat och redovisat för Kf ???
    Finns det någon riktig plan för detta.

    Kanske är Fp ändå det förlorarparti som har gjort den riktigaste analysen.

    Hoppas Färgelanda landar så mjukt som möjligt i verkligheten och att vi besparas mer av eländigt vanstyre.

    SvaraRadera
  2. Det är så han arbetar. Flyr undan ansvar.

    SvaraRadera
  3. Anonym sa 21 september 20:47
    Att det är så Kenneth arbetar,flyr undan ansvar ???
    Vad menar du med det, En sak måste man väl ändå säga om Kenneth - han har stått rak för sin sak sedan rätt eller fel det är en anna fråga men jag vet inte om något tillfälle å han flytt. Jag vill gärna att du påminner mig om när detta hänt tidigare i och med att du säger att det är så han jobbar.

    Jag tror inte du vet ett skit.

    SvaraRadera
  4. Det fanns krafter i folkpartiet som ville
    föryngra och förnya listorna redan i år men tyvärr fanns det inget intresse för detta bland de 6 översta namnen.
    Några yngre Folkpartisters ide om att ändra bland de 6 första namnen och förnya och föryngra kom långt tidigare än vad de andra partierna gjorde.
    Motståndet från toppen i folkpartiet de sex första namnen mot denna förändring fällde Folkpartiet i årets val.
    Hoppas att detta blir en läxa.
    Folkpartiet har en liberal ideologisk grund som bör följas, det mste vara svårt att komma från andra partier och bli liberaler så där helt plötsligt. Det blir man inte.
    3 av de 6 främsta namnen i folkpartiet är inte folkpartister från början.
    1 st KD . 1st moderat . 1 st socialdemokrat
    En socialdemokrat har det dock mycket lättare eftersom båda partierna står för liberala värderingar så det måste man ju då faktiskt säga är okej.

    SvaraRadera
  5. Saxat från Socialdemokraternas lokala Färgelandasida:

    -"Ett stort tack till alla valarbetare som utförde ett gigantiskt arbete i valrörelsen!

    Tack också till er 1193 kommunmedborgare som genom att rösta på oss visade att vi inte tar någon skit från Kappvändarpopulisterna."

    Ja, vad skall man säga om detta?
    Kappvändarpopulister?

    Ulla lilla, det är inte så att du är lite bitter?
    Dåliga förlorare luktar illa!

    //
    DNV (Damn Nice Victory)

    SvaraRadera