onsdag 22 september 2010

Ulla Börjesson (S) och S-gänget havererar

Bloggen har läst förlorarnas hemsida i Färgelanda (klicka på länken) och konstaterar att självkritik och självinsikt är okända begrepp för det korrumperade S-gänget i Färgelanda.

Däremot är man duktig på att smutskasta andra människor och svingar vilt och ursinnigt mot allt och alla som kommer i S-gängets väg. Inte direkt ett seriöst parti, om man säger så.

När man går in på sossarnas hemsida möts man av följande text med stora röda bokstäver:

Ett stort tack till alla valarbetare som utförde ett gigantiskt arbete i valrörelsen!

Tack också till er 1193 kommunmedborgare som genom att rösta på oss visade att vi inte tar någon skit från Kappvändarpopulisterna.


När vi jämför sossarnas valresultat i riksdagsvalet med kommunalvalet, konstaterar vi att 200 väljare bojkottade Ulla och hennes dränggäng i Färgelanda. Det innebär att det finns 200 rakryggade och hederliga socialdemokrater i Färgelanda!

Om dessa hederliga socialdemokrater hade styrt partiet i Färgelanda, hade det mesta sett annorlunda ut. Nu får vi trösta oss med att Ulla och hennes dränggäng inte får något inflytande under kommande mandatperiod.

Bloggredaktionen

7 kommentarer:

  1. Johan Sölveland, rekonstruktören, har begärt tre månader till för att rädda Björnerud. Man behöver sänka skuldbördan. Ja visst, alla företag vill nog sänka skuldbördan. Vanligt folk också.

    Hur långt ska en kommun gå? Jag vill veta om det betalas hyra under denna tid, om det betalas el, vatten, kyla osv, eller läggs dessa kostnader på hög? Det ska enligt reglerna betalas kontant under rekonstruktionstiden. Funkar det så i Färgelanda?

    SvaraRadera
  2. Nu får det faan imig vara nog. Skall de nu stå där nere och tillverka pankakor i tre månader till utan att betala vare sig hyra eller drift,el osv
    Det är mina skattepengar som används helt utan styrning och kontroll. Finns det inget som kan skydda oss. Skulle inte förvåna mig om kommunen går ännu mer back än vad de oskyldiga socialdemokraterna säger. Håller med 17:18. Jag vill också veta det du efterfrågar. Det tar aldrig slut. Jo när vi är bankrutt. Det kanske vi redan är.
    Johan Sölveland har begärt 3 månader till???
    Vem godkänner detta från kommunens sida?
    Det skulle ha varit stopp för länge sedan.

    SvaraRadera
  3. Det var KSAU i dag. Kan hända att de vet något i den frågan.

    Radioväst påstod att vi (Kommunen) har fordringar på en halv miljon för el vatten och avlopp.

    Som om vi inte har dålig ekonomi förut.

    Detta är inte kul.

    Mer roligt är att Måltidslösningar går med svarta sifror enligt säker källa.

    SvaraRadera
  4. Jag ser att KD:s stora hjärna har uttalat sig igen. Ja, käre Dick, visst är det oerhört glädjande att Måltidslösningar visar svarta siffror. Särskilt som vi betalar deras vatten och el och dom inte betalar nån större hyra. Tycker du inte vi ska ge dom 5 miljoner så att dom visar ännu svartare siffror och kommunen ännu rödare??? Du är allt smart du Dick. En fin representant för kommunen och KD...

    SvaraRadera
  5. Ja försöker faktiskt vara lite öppen men med din hånfulla kommentar så får jag nog hålla inne med det jag vet då det inte tas emot på det sättet som jag hade hoppas på.

    Ödmjukhet är iallafall inte din starka sida.
    Helt klart .

    SvaraRadera
  6. Varför lägger ni inte ut mitt inlägg

    Passar det inte att jag bemöter representanten för Kalle Anka Partiet eller

    SvaraRadera