tisdag 14 september 2010

Valdebatt i dag 18.00-21.00

I dag har väljarna möjlighet att under tre timmar ställa sina politiker till svars för den gångna mandatperioden och ställa frågor om den period som komma skall.

Debatten äger rum på och omkring Centrumhusets utomhusscen. Vid otjänligt väder - vilket det tycks bli - kommer dock debatten att hållas i Höjdenskolans matsal (vi tackar påpasslig läsare som upptäckte att vi skrivit Valbo och inte Höjden - och rättar naturligtvis).

Det är S som bjudit in till debatten. S har lovat en "opartisk" moderator att leda debatten. För att debatten skall nå nya höjder, säger ryktet att S bjudit in höjdhopparen Stefan Holm att leda debatten.

Vi noterar att Kenneth Carlsson (FP) hyllar jämställdheten på sin blogg (klicka på länken). Detta efter att ett par tjejer fått vara med och spela med killarna i en fotbollsmatch.

Bloggen tycker det är tråkigt att inte Kenneth lever som han lär. Att döma av FP:s valsedel i Färgelanda fick nämligen inte tjejerna vara med och spela. Eller kan det vara så illa att de inte ville vara med och spela med Kenneth och hans gubbar?

I dag är det 5 dagar kvar till valet.
Bloggredaktionen

6 kommentarer:

  1. Höjdenskolans matsal är det som gäller!

    SvaraRadera
  2. Det blir nog ingen höjdare, men trångt blir det säkert:)

    SvaraRadera
  3. "Var är brudarna Kenneth?"

    SvaraRadera
  4. Läste i tidningen i dag att vänstern hade en strippa som uppträdde på ett av deras valmöte. Hoppas R.Ingmar har ordnat något liknande i kväll.

    SvaraRadera
  5. Kenneth Carlsson i Dalslänningen idag om skolan och friskolorna:

    "Vi tror att konkurrens förbättrar kvaliteten. Jag tror att den kommunala skolan ställer sig på tå, de vill inte vara sämre än den privata."

    Ulla Börjesson Dalsläningen för en vecka sedan om skolan och friskolorna. Kommenterar påståendet att konkurrens inom skolan stimulerar till god kvalité:

    "Sedan förstår jag inte ditt sista påstående att varje ekonom vet att stimulera till god kvalitet är konkurrens rätt väg att gå."

    Är dom på väg att "göra slut" med varandra?

    SvaraRadera
  6. Någon som kan redovisa hur det gick?

    SvaraRadera