måndag 6 september 2010

Valdebatt vid Centrumhuset

I dag blir det valdebatt i Färgelanda. Det är Radio Väst som bjudit in en företrädare från varje parti till en debatt mellan kl 15.00 och 16.00 vid Centrumhusets utomhusscen.

Lite missljud har hörts från en del partier, eftersom de känner sig förda bakom ljuset av Radio Väst. Enligt uppgift planerar nämligen Radio Väst att köra en separat debatt - mellan Centerns Ann-Marie Jacobsson och Socialdemokraternas Ulla Börjesson - efter den första debatten där övriga partiers företrädare skall delta. Detta stod det dock intet om i inbjudan till partierna.

Härigenom ges S och C fördelar i valkampanjen. Inte speciellt snyggt kanske och kanske inte heller speciellt demokratiskt, att favorisera två partier på det här sättet.

Idag är det 13 dagar kvar till valet.

Bloggredaktionen

3 kommentarer:

  1. S och C får ingen fördel! Det är en stor nackdel,för dem,att släppa fram de två damerna till mikrofonerna!

    SvaraRadera
  2. Valdebatt mellan två som har bidragit till det ekonomiska förfallet?????
    En av dem hoppade av som kommunstyrelsen den andra ville inte vara kommunstyrelsens ordförande(och ta ansvar) trots att hon representerade det största partiet.
    Den verkliga oppositionen har ju klart visat sig vara Kd och M. Skall då Kd och m debattera med varandra. Och sen skall C och S debattera med varandra. Skicklig upplagt!!!

    SvaraRadera
  3. Radio Väst?? Vem är förvånad?! En samling vänstertomtar som mest ägnar sig åt "ring så spelar vi" radio.

    SvaraRadera