torsdag 14 maj 2009

Retoriker?

ks- och kf-ledamoten tillika oppositionsrådetUlla Börjesson (s), är en av de politiker som står bakom instruktionen till kommunens advokat i det uppmärksammade mobbningsfallet, att pojken inte blivit mobbad. Hon kan därför sägas ha gjort gemensam sak med de ursprungliga mobbarna, när nu pojken mobbas på nytt - denna gång av vuxna.

Börjesson, som aldrig utmärkt sig för att vara en retoriker, fortsatte igår från bänken att ge prov på samlade tankerader. Börjesson börjar väldigt många meningar med antingen, ”det är ju” eller ”alltså” och sticker in hjälpordet "va" i meningarna så ofta hon kan. Bloggen tänkte ge allmänheten ett smakprov på hur det brukar låta.

”Dä ä ju….va…. va……va…..va……va”

”Assssså…..va….. va……va.….va….va…..va…..”

Några sammanhängande ord dock kunde dock uppfattas igår. ”Jag blir stum”, sade Börjesson vid ett tillfälle… det blir vi också.
./. Bloggen

3 kommentarer:

  1. Man förstår varför hon inte vill bli kommunalråd. Finns det någon idag som klarar jobbet, det är frågan?

    SvaraRadera
  2. Ulla kanske skulle "tagga ner" lite eller kanske helt fimpa?! Såg inte helt fräscht ut på Valborg heller, om man säger så...

    SvaraRadera
  3. Förstår inte varför ni hackar på Ulla. Hon är ju en sådan prydnad och samtidigt en fin förebild för vår kommun, inte minst för våra ungdomar.

    SvaraRadera