torsdag 24 september 2009

De politiska myglarna i ks

På bilderna nedan visar vi några av myglarna i ks

På den översta bilden ser vi den beklagansvärde Kenneth Carlsson (fp) och den lika beklagansvärda Ulla Börjesson (s).

På den undre bilden ser vi uppifrån räknat Kerstin Fredriksson (s), Monica Gustafsson (s) och Frank Öjeling (s). I bakgrunden skymtas den hårt ansatte kommunchefen Jan Eriksson, vars framtid nu är osäker efter ks:s uttalade misstroende mot honom igår.

Den politiske myglare som saknas på bilderna är R. Ingemar Eriksson (v), som vi hoppas kunna visa upp senare.

Bloggredaktionen


6 kommentarer:

  1. Jag är sååå sååå himla glad! Precis som en annan skrev så kan jag leva med den ekonomiska smällen nu när C,M och KD satte stopp för korruption. Tack Irene! Jag visste att moralen fanns i dej. Tack! Hugo,Rune och övriga moderater. Tack! Center för att ni orkade stå upp för det rätta. Ni har tidigare blivit förda bakom ljuset.

    SvaraRadera
  2. BOJKOTTA SOV=SOCIALLIBERALISKA ODEMOKTATISKA VÄNSTERN!

    SvaraRadera
  3. Jag förstår inte hur dessa människor kan duperas av Jan E, för det är vad som hänt. De kan inte ha självständigt ha läst och fattat avtalen och den eller de som hjälpt dem måste vara i maskopi med Jan E eller företagen. Jans uträkningar om hur mycket kommunen skulle få var ju under all kritik. Karln kan inte räkna rätt och jag undrar om han själv förstår det han skriver som kommentarer till avtalen. Nej, dessa beslut är inte på något sätt tagna av folk som läst och förstått!

    SvaraRadera
  4. Det verkar som tre av myglarna inte ville va med på bild;-)

    SvaraRadera
  5. Kerstin Fredriksson som alltid kommer bli ihågkommen för att hon stack kniven i ryggen på barnen i Stigen, hon kunde inte ens göra rätt nu heller.
    Fy fan!
    Frank behöver vi inte nämna, han har alltid varit en idiot.

    SvaraRadera