lördag 5 september 2009

Kommunen fortsätter ljuga i Björnhushärvan

”Propagandaminister” Andreas Gleisner fortsätter sin desinformationskampanj via kommunens hemsida. Inte nog med det. Han ser även till att de kommunanställda skall bibringas en osann bild av verkligheten, senast när han i den ”statskontrollerade” interntidningen, med det (o)passande namnet ”Medspelaren”, lagt ut kommunens förljugna svar på rev.rapporten. Till Gleisners försvar kanske man kan säga att han inte har något val, fast å andra sidan är det ju Gleisners eget val att fortsätta jobba för myglarna.

Den pågående korruptionsskandalen i Färgelanda kan sägas utgöra en variant av ”rättvisan” i totalitära stater, där åtalade sällan eller aldrig får en rättvis rättegång p g a frånvaro av ett fungerande försvar och partiska domare. I den demokratiska diktaturen Färgelanda tycks man dock ha gjort precis tvärtom. Här finns det visserligen en åtalad och en försvarsadvokat, men ingen åklagare eller domare. Den åtalade kan därför aldrig bli dömd i Färgelanda, eftersom försvarsadvokaten - d v s kommustyrelsen - alltid friar sin klient. Invånarna får därför aldrig uppleva någon rättvisa och är på modern svenska verkligen ”ägda”. Vad det i grund botten handlar om är ett slags maffiaverksamhet, som bedrivs under demokratisk täckmantel. Bloggen tycker uppriktigt synd om invånarna som har hamnat i det här eländet.

Bloggen vill här och nu påpeka en central sak. Det enda sättet att bli av med myglarna är att rösta bort dem! De kommer nämligen aldrig att gå frivilligt. Ett nytt parti skulle kunna vara lösningen.

Bloggredaktionen

4 kommentarer:

  1. Se upp för kommunmaffian och Mr Woodstock 69!
    Kommer att titta extra noga under täcket, så att det inte ligger något hästhuvud. Kenneth Capone, vilken trakisk figur.


    Med vänlig hälsning/från en av de omutbara.

    SvaraRadera
  2. Läste idag att partierna ska styra tillsammans. Jag ryser! Vilken mardröm. Och sedan ett VA! Tycker inte M och Hugo H att det borde ske en revision och helgenomlysning av björnhusaffären och vill han inte betala ut skadeståndet till den mobbade pojken? Hur kan han då tänka sig att samarbeta tillsammans med de som vill fortsätta mörkläggning och mobbning???

    SvaraRadera
  3. Man har alltid ett val när det kommer till sitt arbete. Man kan inte sluta tänka själv och göra som alla andra tycker. Då är man inte bra på sin plats. Byt ut Andreas G till någon som kan tänka själv!

    SvaraRadera
  4. Det får väl kallas till nåt möte eller liknande, om det ska bildas ett nytt parti. Vem ordnar det?

    SvaraRadera