tisdag 1 september 2009

Så här svarar kommunchefen i mobbningsärendet

Länken nedan går till Sveriges Radio Väst, som gör ett repotage angående mobbningsärendet. Här har de dessutom försökt få kommunchef Jan Eriksson att kommentera saken som av förståliga skäl inte kommenterar det. Inlägget börjar efter ca 13 minuter in i programmet.

Lyssna på kommunchefen här!

Den enda av politikerna som har uttalat sig är Hugo Hultgren (m) och så här tycker han!

Lyssna på Hugo Hultgren här!

Dessutom vill bloggen uppmana så många som möjligt att komma på ks-mötet i morgon. Mötet börjar 8.30 i salen "Handlingskraft" på kommunkontoret.

Bloggredaktionen


9 kommentarer:

  1. "Nonannanismen" - JE och HL i ett nötskal.
    Skyll på någon annan så slipper du ansvar.
    Se till att denna man kommer bort, stora starka karlar mot barn. Usch!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Någon som lämnar rapport från KS?

    SvaraRadera
  3. Vi som går får hjälpas åt. Vi kan lägga ut kommentarer och fylla på det som inte redan är skrivet.

    Fär se hur det går med inspelningen.

    Fy vad Jan E slingrade sig. Som en orm. Han skickade reportern på jakt efter skolchefen, som han mycket väl visste var på semester. Out of office till den 8 sept står det på ett mail jag skickade till Henrik Lindh.

    Om skolärendet visste Jan nästan inget. Om annat är han allena allvetande. Han ljuger ibland också. Och honom har vi som kommunchef!

    SvaraRadera
  4. Tack Radio Väst!
    Nu vet fler hur svag och feg Jan Eriksson är.
    48st sökande till tjänsten, med sossarnas hjälp blev det han.

    SvaraRadera
  5. Den fege uslingen slingrar sig som en orm... på väg till ett möte? jojo... och sedan hänvisar han till skolchefen som han vet är på semester... jag saknar ord för vad jag känner... och den här killen håller alltså mygeltrojkan Ann-Marie, Ulla och Kenneth bakom ryggen... är det någon som förstår?

    SvaraRadera
  6. 48,SÖKANDE?????? Och dom gav jobbet till en elektriker??

    SvaraRadera
  7. Till 08:33

    Elektriker.... nja det vet i fan förstås.... enligt betygen så verkade han ju inte direkt satsa på skolan. Men han är ju onekligen en spänningssökare.... och nog borde han ha en propp!

    SvaraRadera
  8. Fy fan för ULLA , är hon kommen från BLÅKULLA????????

    SvaraRadera
  9. Kort rapport från KS.

    Kenneteh C inledde dagen med att tala om att två ärenden lyfts ut ur dagordningen, nämligen ärende 5 Hyresavtal Björnhuset och ärende 6 Tilläggsanslag för investering i Björnhuset. Det finns inga hyresavtal ännu och ärende 6 hör ihop med ärende 5.

    Ärende 4 Yttrande över revisionsrapport avseende handläggningen av ombyggnaden av Björnhuset. Det förelåg ett förslag till yttrande och ALLA partier i KS ställde sig bakom det. Enhälligt.

    Solgården blir nog av. Det blir ytterligare tio lägenheter. KS skickar det till KF, men det ska även passera Budget- och Bokslutsberedningen.

    Det fanns ytterligare ärenden, men de har inte berörts av Bloggen.

    SvaraRadera