onsdag 11 november 2009

Politisk debatt på Bloggen - torsdag kl 19.00!

Imorgon drar Bloggen igång sin nya satsning med interaktiv politisk debatt. Ambitionen är att det skall bli en återkommande programpunkt varje vecka, som vi hoppas skall hålla på åtminstone fram till valet nästa år.

Temat för morgondagens debatt är: "Hur sköter sig våra ledande politiker och tjänstemän?"

Vi drar igång kl 19.00. Det kommer att finnas moderatorer på plats som "blixtsnabbt" publicerar inläggen för att hålla ångan uppe. Vi håller på till minst kl 21.00, sedan får vi se hur stort intresset är och inte minst hur länge moderatorerna orkar!

Väl mött i morgon!

Bloggredaktionen

6 kommentarer:

  1. Kul! Hoppas alla tar sig en signatur så man kan följa repliker i ett givande forum.

    Bra initiativ!

    SvaraRadera
  2. Jag ska heta "blåbär", så det är upptaget. Du socialdemokraten på förra inlägget! Du kan väl heta lingon!

    MVH Blåbär!

    SvaraRadera
  3. Jag tror sannerligen ni äro ung och hetlevrad herr eller kanske fru Blåbär.Ni mognar kanske med tiden.Ni kommer med tidens gång att förvandlas till en fallfrukt liksom mig.

    SvaraRadera
  4. Uppmanar också alla att använda signatur under "debatten". Det blir liksom lättare att följa en röd tråd då. Man behöver ju inte använda sig av sitt riktiga namn men ialla fall en signatur så det går att skilja ut de olika åsikterna. Sen vill jag säga att det är ett bra initiativ av bloggen. Ska bli kul!

    SvaraRadera
  5. Beskriv gärna hur man skapar en signatur så att så många som möjligt vågar.

    SvaraRadera
  6. Man skapar en signatur genom att först skriva sitt inlägg och sedan tryck på pilen nedan där det står kommentera som: Där tar man namn/webadress och så skriver man in den signatur som man vill ha och sedan skickar man kommentaren. Man behöver naturligtvis inte ange webadress eller liknande där utan bara en signatur. Lycka till. Undrar någon över något mera så skriv gärna så ska vi försöka besvara efter bästa förmåga.

    SvaraRadera