tisdag 16 februari 2010

En kommun i utförsbacke!




Bloggredaktionen!

10 kommentarer:

  1. Den här resan däremot vet vi både när och var den slutar... senast 19 september hamnar de här figurerna i avgrunden... trevlig resa:)

    SvaraRadera
  2. Så Ulla är ombord, tja, rena gökboet!

    SvaraRadera
  3. Bara en riktigt sjuk människa kan röst på iq-fiskmåsarna.

    SvaraRadera
  4. frågan är bara hur mycket dom hinner skada innan dom stoppas.

    såg ni nyheterna?

    "kommunernas bokslut visar positivt resultat"

    SvaraRadera
  5. Tänk vad vi hade kunnat få istället för ett björnhus tex kombinationen badhus/hockeyhall/Rehabavd. Säkerligen ett bättre koncept rent attraktionsmässigt, vilket skulle få andra kommuner att komma till Färgelanda. Det skulle säkert även få våra tonåringar att stanna i kommunen den dag de blir vuxna och bildar familj. Därför får vi väljare inte glömma vilka som orsakat det här hemska i vår kommun.

    SvaraRadera
  6. Stååppa dååårarna.....

    SvaraRadera
  7. Hur går det med produktionen i B-huset? Är den igång? Isåfall hur får de lov att vara kvar när det inte kan betala hyrorna? Jag skulle säkerligen blivit vräkt.

    SvaraRadera
  8. Vilken kommuninvånare/annan företagare hade inte blivit vräkt efter 5 släpande hyresbetalningar? Hur lång tid går det innan de blir vräkta i så fall. Eller en annan fråga hur vräker man någon som inte flyttat in helt och hållet än? Ja, det är allt en smet som kommunen sitter i!

    SvaraRadera
  9. De blir inte vräkta. En påminnelse(från Jeanette) får räcka. Vi kan ju inte riskera att de blir sura och flyttar när nu Said och gänget har lagt så mycket arbete och tagit sitt ledarskapsansvar för att de skall flytta in. Det är Ull,Kenneth och stämpeldynan Eriksson som skall vräkas.

    SvaraRadera