tisdag 9 februari 2010

Kommuninvånarna har ordet!

En annan flitig skribent är signaturen DNV och vi vill gärna slå ett slag för kulturen i kommunen, genom att lyfta fram hans musikaliska tolkning av Björnhushärvan, efter kommunchefens falska toner på "kommunfesten".

"Detta drama i flera akter skulle kunna tonsättas med alster ur Thore Skogmans repertoar. Eller vad sägs om titlar som:
* Tom Peng-Pung och Tji-Ko-Sing
(senaste räkningen)
* Penninggaloppen (No comment)
* Plättlaggen (Den nya pannkaksmaskinen)
* Ett brev betyder så mycket (om det diarieförs ja)
* Tio tusen röda rosor (vill jag skänka Zaid)
* Surströmmingspolkan (Seafood)
* Tre dar i buren (No comment)
* Flyg inte högre än vingarna bär (Hela satsningen)
* Säg hur vinner man en fru (Joint venture)
* Jag vill ha rökt lök med gök (Nytt recept Lillesjö, inspiration från Danmarksresa)
* Ägg i mössan (På Högbergs hjässa?)

Han var i sanning en siare vår käre Thore!"



Bloggredaktionen

6 kommentarer:

  1. Detta är inte konstigt att kommunen nu sakterliga håller på att avfolkas. Är någon förvånad?
    Vissa Uddevallabor tror att Färgelanda är en lekplats inte en plats där människor bor.

    Finns det ingen som kan stoppa detta?

    SvaraRadera
  2. Som helt utomstående betraktare undrar jag om tingsrätten vet att Jan Eriksson varit i Tv och bett mobboffret om ursäkt och därmed REDAN ERKÄNT MOBBINGEN? Vet tingsrätten att det finns en utredning som uppmanar Eriksson att be mobboffret om ursäkt. DeTTa är väl i allra högsta grad bevis för att kommunen har erkänt mobbingen.
    Nu har alltså Eriksson TAGIT TILLBAKA SITT ERKÄNNANDE OM MOBBING I TINGSRÄTTEN. Detta är också ett bevis för att kommunchefen LJUGER. HELT OFFENTLIGT -

    OCH NI POLITIKER, NI BARA HÅLLER TYST! va! TYCKER NI DET ÄR OK ATT HAN FÖRST ERKÄNNER OCH SEN TAR TILLBAKA ALLT?? Varför säger ni inte till tingsrätten att kommunen redan erkänt mobbingen och ber tingsrätten lägga ner fallet? Advokatarvodet stiger i höjden hela tiden, var ska pengarna tas?? Finns det mer lån från banken på kommunens konto att betala med? Detta är väl inte nödvändigt att det får fortsätta, det är väl bättre att för de pengarna tillsätta mer personal i skolorna och skolkuratorer/psykologer så att det inte blir mer mobbingfall istället! Hur går det med eleverna i Ödeborg och Högsäter när elever från nedlagda skolor ska jämkas ihop i nya stora klasser och irriteras på varandra? Se till att det inte blir fler mobbingfall istället för att slänga pengar efter advokater. Intressera er för att skapa ett mjukare skolklimat istället, ni kan föregå med gott exempel och ge medmänskligheten ett ansikte istället för att personifiera djävulen själv.

    Jag förstår också att Eriksson kommit på att det är enda sättet att få bort skadeståndet, det är att bestrida att mobbing inträffat.

    Politikerna i C,kd,fp,s, v som röstat igenom att detta skulle dras till tingsrätten måste väl ha förstått att tingsrätten måste dra pojkens familj inför rätta för att göra en bedömning. Ni politiker, jag förstår hur fruktansvärt orättvist detta är om ni tänker efter, är det så att ni vill straffa familjen? Att ni som ska representera folket inte tror på att de anställda lärarna och skolchefen kan ha agerat fel när de inte stoppade mobbingen. Tycker Ni politiker som låter detta fortgå att mobbingoffer i framtiden ska skrämmas till att hålla tyst och flytta?
    Antingen finns det mobbing = skadestånd, ingen mobbing=inget skadestånd. Alltså tjänar kommunen på att se till att det inte finns mobbing.

    Modern, (?) må vara en retad tigrinna, jag känner henne inte, och är inte insatt i ärendet, men jag har stor förståelse för hennes agerande, så som detta har utvecklat sig. Tänk om det varit ditt barn som drabbats!. Kommunens agerande när de förstör familjers liv kan göra oss vansinniga. Om hon har misst jobb hon har rätt till, på grund av detta, så visar det att kommunens chefer håller varandra om ryggen och det är också mobbing.

    SvaraRadera
  3. Nobelpriset till dig DNV:)

    SvaraRadera
  4. Han ska absolut INTE ha någon fallskärm den här killen när han blir kickad efter valet.

    SvaraRadera
  5. Falsk som vatten......

    SvaraRadera
  6. Faktiskt ganska äckligt o höra lovsången till hans beskyddare Kennet och Ulla. Ingen respekt för invånarna heller.

    SvaraRadera