måndag 29 mars 2010

S valsedel - bäddat för katastrofval!

Nedan publicerar vi de första 20 namnen på Socialdemokraternas valsedel till valet i höst.

Valsedeln är sensationell. Men kanske inte för att några kommuninvånare valt att frivilligt sänka sig till samma nivå som Ulla Börjesson.

Istället är det den otroligt svaga valsedeln, med dålig geografisk spridning och med så dåliga namn, som är uppseendeväckande. Det här är nämligen ingen valsedel S i Färgelanda kan vinna något val med - det är en lista som sossarna kommer att förlora ett val med! Frågan nu är bara vem som kommer att ta mandaten?

Listan toppas således av den totalt omöjliga Ulla Börjesson, som under sin korta tid vid makten endast har visat avancerade färdigheter inom ett område - politisk korrupption. Där har hon å andra sidan - det skall villigt erkännas - visat sig vara en riktig fena. Dessvärre har hon visat sig vara totalt oförmögen att leda kommunen och har tillsammans med sin beklagansvärde vapendragare Kenneth Carlsson (FP) skadat kommunens ekonomi och anseende på ett sätt som kanske aldrig går att reparera.

Vidare har S-listan tappat flera tongivande namn, som tidigare burit upp partiet och andra - som Zaid Långström och P-O Magnussson - står inte längre på valbar plats . S i Färgelanda är ett parti som som i de flestas ögon sjunkit ner i ett bottenlöst träsk av omoral och politisk korruption och får nog svårt att hävda sig i höstens val.

1 Ulla Börjesson
2 Frank Öjeling
3 Kerstin Fredriksson
4 Peter Höög
5 Monica Gustafsson
6 Rune Månsson
7 Eva-Lena Johansson
8 Tommy Larsson
9 Gerd Abrahamsson
10 Håkan Ekman
11 Linda Andersson
12 Maj-Lise Hällgren
13 Ove Quick
14 Zaid Långström
15 Lilian Johansson
16 Leif Karlsson
17 Kent Carlsson
18 Per-Olov Magnusson
19 Staffan Berglund
20 Irina Gissleholm

Bloggredaktionen

5 kommentarer:

  1. Per-Olov Magnusson först på plats 18?

    Han är tydligen ingen supermyglare som går att lita på.

    SvaraRadera
  2. Det är i stort sett samma gäng som sitter i KF nu. Knappast någon förnyelse. Att det är varannan herrarnas i början av listan betyder inte att den är stark.

    Nu har alla utom MP och V redovisat sina listor. Kanske inte SD heller. M och KD har fått in nya namn på valbara platser. Det blir spännande att se om det kan vitalisera det politiska livet.

    Just idag är Färgelandas fokus på det stundande extra kommunstyrelsemötet. Var så säker - media är där, SKL-juristen är där och även Färgelandas skattebetalare.

    SvaraRadera
  3. Listan innehåller fler namn än dessa tjugo. Bara de tjugo första är med här.

    SvaraRadera
  4. Saxat från sossarnas hemsida.

    "Rösta på Socialdemokraterna i valet i September! Vi behövs för att skapa stabilitet i kommunen!

    Vi vill föra Folkhemstanken vidare genom att bygga framtidens kommun som vi kallar ”Möjligheternas kommun”. Färgelanda skall vara ”Möjligheternas kommun”."

    Självironi?

    SvaraRadera
  5. 10,17

    Socialdemokraterna har helt rätt, här är det omöjliga möjligt i "Möjligheternas kommun" när lagar sätts ur spel, dom är absolut en garant för det.

    SvaraRadera