torsdag 15 april 2010

Valbohems VD kritiserar miljonrullningen i Björnhuset

Se dagens inslag i TV4 (klicka på länken), där Bengt Sundholm (Valbohems VD) inte förstår varför företagen inte kan hyra lokaler av honom och att kommunen kastar fyra mkr till i sjön, när Bengt har fina kontor med alla bekvämligheter ett stenkast därifrån.

När TV4:s reporter försöker få tag på Lillesjös VD Arne Hedlund, är detta naturligtvis omöjligt. Ljusskygga element väljer noga plats och tillfälle för sina framträden.

Allmänheten i Färgelanda - den som drabbas att den olagliga miljonrullningen - yttrar sig dock gärna i inslaget, där de starkt kritiserar den s k näringlivssatsningen, som nu alltså är uppe i ofattbara 90 mkr.

Bloggredaktionen

4 kommentarer:

  1. Utmärkt förslag av Bengt Sundholm!

    Och lika obegripligt som allt annat att politikerna inte själva föreslår den lösningen utan sväljer ett förslag om 4 miljoner till kontor.

    Här måste det ligga en gravad hund.
    Pengarna är antagligen avsedda för någotannat. Som att rädda bolagen från konkurs.

    Varför i h-e får vi inte se en redovisning av vart pengarna tagit vägen?

    Och varför kräver inte politikerna räfst och rättarting? Med minutiös kostnadskontroll från och med nu.

    Är alla totalt från vettet?

    SvaraRadera
  2. Tro fan att Hedlund inte svarar. Mathuset vill åt dom 4 miljonerna och mygla bort dom.

    Ljusskyggt element vore ett milt uttryck om den mannen.

    SvaraRadera
  3. Vissa har redan delat upp pengarna i olika högar.Där finns nog inte begreppen debet och kredit utan hög 1,hög 2 osv samt ordning och reda dvs grejerna till höger och prylarna till vänster Hedlund beskrev det nog rätt så bra när Torstensson fick sparken "ingen kunde säga vad som var gjort eller vad som var betalt"(ungefärligt citat från Bohusläningen) S V oc FP är allt ena fina samhällsbyggare Hörde att ingen i KS ens vet om kontoret skall bli en tillbyggnad eller inrymmas i befintlig byggnad. Ingen absolut ingen vettig person köper att det skall behövas 4 miljoner för att inreda ett kontor till dessa företag. Men det är klart det kanske skall inrymma 75 arbetstillfällen(kontorsanställda) Det måste man ju tro på!!!

    SvaraRadera
  4. Vad kallas kommunhuset i Färgelanda för?
    MYNTVERKET

    Hälsningar

    Osbon

    SvaraRadera