tisdag 17 augusti 2010

Bohusläningen gör en pudel

Efter att Bloggen avslöjat Bohusläningens omfattande censur av kommentarer från allmänheten, gör nu tidningen en s k pudel (klicka på länken) och släpper fram alla de kommentarer som man tidigare censurerat.

I en kommentar på Redaktörsbloggen från tidningens webmaster heter det att "På grund av strul i moderering har det blivit en viss fördröjning på kommentarer". En del läsare tycker kanske det är konstigt att inte alla kommentarer drabbades av "fördröjningen", men i fablernas värld är som bekant allt möjligt.

Chefredaktör Sundhage kommenterar återigen Bohusläningens handlande i FP-affären och bedyrar att det inte varit tidningens avsikt att tysta Bloggen. Samtidigt låter hon undslippa att "den här gången valde vi en annan vinkel", vilket är ett halvt erkännande av att tidningens angrepp mot Bloggen både var medvetet och planerat. Därmed bekräftar hon också att Bohusläningen går i Folkpartiets ledband så här i valtider.

Beklagansvärt skulle man kunna säga!

Bloggredaktionen

3 kommentarer:

  1. Sundhage kan väl öppna en kennel ihop med Kenneth...

    SvaraRadera
  2. Håller med Bloggen. MYCKET beklagansvärt!

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det är bra att BHN fått igång tekniken igen. Det är ju som alla vet inte alltid så lätt med "allt det där tekniska":)

    SvaraRadera