fredag 3 december 2010

Ulla Börjesson (S) fortsätter bryta mot sekretessen

Sekretessen för politikerna i kommunen gäller tydligen bara alliansens politiker.

Efter att redan igår ha läckt ut uppgifter till media, fortsätter Ulla Börjesson i dagens Bohusläningen (klicka på länken) att uttala sig i det sekretessbelagda ärendet om kommunchefen.

Ulla Börjesson är avlönat kommunalråd på halvtid och svarar på det förtroendet genom att att bete sig sämre än en bångstyrig unge i sandlådan. Bedrövligt och ansvarslöst!

För att skydda kommunens intressen, får nog alliansens politiker ta sig en funderare på om man i fortsättningen tvingas behålla känslig information internt, när det nu visat sig att det inte går att lita på Ulla Börjesson.

En skattehöjning på 1,90 kronor är för övrigt det pris, som skattebetalarna nu får betala för Ulla Börjessons och hennes icke räknekunnige kompis - f.d. vikarierande kommunalrådet Kenneth Carlsson (FP) - härjningar under förra mandatperioden.

Bloggredaktionen

7 kommentarer:

  1. Ulla Börjesson har nu med Jenny Borgs hjälp basunerat ut valda delar av det som sades inför stängda dörrar på Ks.
    Hur Ulla fungerar vet de flesta i dag.
    Dagens fråga blir dock:
    VARFÖR frågar inte JENNY BORG om ULLA BÖRJESSON har något förtroende för JAN ERIKSSON.
    En naturligare fråga från en ofärgad och omdömesgill reporter får man leta efter.
    Därmed torde det vara bevisat att bloggen har helt rätt om Jenny Borg.

    SvaraRadera
  2. Kanske dags att säga Tack för kaffet! för Ulla:)

    SvaraRadera
  3. En del kör helt klart efter egna regler. Det kanske är därför som hon tycker att det inte är så farligt det här med JE. Samma skrot och korn!

    SvaraRadera
  4. Alliansen måste nu helt sonika göra det nödvändiga jobbet. Det räcker om oppositionen får vara med att rösta nej vid nödvändiga formella beslutstillfällen.
    Det bloggen har visat från Ernst&Joungs rapport om befogenhetsöverskridning och andra väsentliga regelbrott skulle absolut föranleda en omedelbar avstängning från tjänsten.
    ETT EVIGT DALTANDE ÄR VAD DET ÄR!
    STÄDA NU UPP!
    JAN STÅR I TV OCH HÅNAR OSS ALLA.
    JAG MÅR ILLA.

    SvaraRadera
  5. Alliansen kan väl stänga ute oppositionen från kommunstyrelsen och sköta allt i lugn och ro. Varför låta dem vara kvar i rummen. Ta bort deras partistöd också. Det kan väl det kraftfulla kommunalrådet ta beslut om redan nu.

    SvaraRadera
  6. Tycker allt att oppositionen är viktig för attt långsiktiga lösningar skall uppnås.
    Färgelanda behöver dock städas upp. Då gäller det allt för oppositionen att signalera att de förstår allvaret i det som har skett. Sådana signaler skulle också bidraga till ett behagligare politiskt klimat.
    Hoppas politikerna slutar att bråka så att de kan få in fokus på vad som måste göras.

    En som hoppas

    SvaraRadera
  7. Från Gt 2 dec
    STORRÅDAS HEKTISKA DAGAR.
    Storråda trampade på i snödrevet. Fy fan vilken höst!Problem med bolag,parbildning,personerja usch problem nästan med allt. Enda vettiga personen inom kommunen är ju Billy Boy!
    Nu skall här ringas och ansvar skall utkrävas! Ring!Ring! Du söker Åke Tråk? Han är hos Skånska Nisse och skickar ut post? Ja i stället för julkort blir det i år delgivningar och stämmningar. Tror jag det,funderar Storråda.På dom bara!Ring!Rsing! Liseberg vem söks?Det var ju styrelsemöte i går.Är alfahanen kvar? Nej han har precis åkt hem och Mats är nere och inventerar vin och spritförrådet.Va? det gör han alltid efter varje styrelsemöte!Tyvärr är jag lite upptagen.Jag skall ut till våra miljöigloos.Varför skall du dit ut? Fylla dem med färgat och ofärgat glas.Vi är såå stolta över vår miljöpolicy. Suck!Suck!Ring!Ring!Visst sjutton!Lägger på luren.Villråda har ju slutat!Varför kärade hon ner sig i Janne?Inte bra. Ring!Ring! Är lillråda inne? Nej hon är på kurs hos Mona.Kurs? Ja det var något med lappa och lag.Lapptäcke tror jag.Jag ger upp tänker Storråda.Det skall fan driva det här menageriet.Ringer och frågar Jan Banan vill äta lunch med mig.Han får muntra upp mig med sin Västgötahistorie.
    GOD JUL .önskar elake Herrn

    SvaraRadera