söndag 8 maj 2011

Omvalet i Västra Götaland igång

Valrörelsen för omvalet har dragit igång. En del partier är mer aktiva än andra.

Särskilt är det S-gänget, med Ulla Börjesson, Kerstin Fredriksson och Tommy Larsson i spetsen, som håller fanan högt. Dock kunde man väl begära lite trevligare bemötande, än de sur-sura miner som mötte Bohusläningen och allmänhet på Valborg i Stigen (klicka på länken).

Även Centerpartiet fanns på plats i Stigen där väljarna fick ett trevligt bemötande av Thor-Björn Jakobsson och Elisabeth Örn, vilket framgår av de leende ansiktena på bilden i artikeln.

Moderaterna vågade sig i helgen ur sitt vinteride och visade upp sig på byn. Annars har Moderaterna mest utmärkt sig för att sova sedan valet i höstas och något egentligt budskap till väljarna gick (som vanligt) inte att uppfatta.

Bloggredaktionen

7 kommentarer:

  1. Jag skall rösta. Men jag vill inte rösta på något av de parier som flyttade stora delar av Uddevalla sjukhus verksamhet till Näl samt tidigare lade ner Lysekils sjukhus.

    Hemliga och galna utredninger låg till grund för dessa beslut som helt är orsaken till oredan och de långa akutköerna mm.

    Bäckefors sjukhus kan också utvecklas och inte avvecklas.

    Vilka alternativ har jag då att rösta på?
    Eller hur skall jag inte rösta?
    Någon som vet?

    SvaraRadera
  2. Gratis tandvård för alla under 25 år?
    Skall inte tandvårdsreformer av detta slag skall beslutas av regeringen?
    Är det någon som tror att detta genomförs i Västra Götaland om Sossarna kommer till makten?
    Smart valfläsk. Kan i viss mån jämföras med Kenneths gratis bussresor för ungdomar.
    Likheten är att de tyder på en desperation.

    SvaraRadera
  3. Ser ut som 3 gangstrar som stog för sossarna i Stigen.....

    SvaraRadera
  4. Med risk för att få på tafsen men, det finns ett parti som både vill utveckla Bäckefors och som dessutom anser att tänderna tillhör kroppen och därmed borde falla under ordinarie sjukvård.

    det är inte moderaterna då det faktiskt är de som håller emot i riksdagsfrågan som någon relaterade till. men de borde lyssna på Göran Hägglund mera.

    SvaraRadera
  5. Jo,jo Det är nog betraktarna som hänger läpp för att deras partier inte har ork och mod att visa upp sig efter alla fadäser på senare tid. Konsulter för 1 500 000 miljon kronor. Vad det till dessa fakturor som borgarna höjde skatten? Med 1.50 kr. Oj-oj, hur ska det sluta?

    SvaraRadera
  6. I dag är tandvården gratis för ungdomar upp till 22 år. En sosse reform i Västra götalandsregionen. Nu vill de höja den till 25 år, vilket politiker i regionen har all rätt att besluta om.
    Reformen kräver således inte vare sig Regering eller Riksdagsbeslut för ett genomförade.

    SvaraRadera
  7. Varför denna ålders diskriminering ?

    Att höja skatten beror på dig och dina kumpaners ansvarslösa låtgåmentalitet. Nu senast i flyktings frågan. " Skriv på , skriv på , skriv på !!!!

    SvaraRadera